Foto: autorka
Tatry - má srdeční záležitost
1. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.9.2018 19:49
V Tatrách jsem byla jen dvakrát, oba pobyty jsou nezapomenutelné. Ráda bych se tam podívala znovu, ale nevím ... ten jelen, že by štamgast?
Jana Šenbergerová
2.9.2018 08:52
Poprvé jsem se setkala s Tatrami jako dítě, když jsme byli na odborářské dovolené v Demänovské dolině. Už tehdy jsem byla okouzlena panenskou přírodou. Do Vysokých Tater jsme se s tátou vypravili na motorce na houby. Moc jsme jich nenašli, ale hory mě uchvátily. Ráda jsem se tam vracela se školními výlety. V chatě na Popradském plese jsme byli ubytováni v době vysokoškolských studií na lyžařském výcviku. Tam jsem se poprvé seznámila s běžkami a odrovnala si koleno. Ráda se vracím s různými zájezdy a moc mě mrzí, že nám to s vámi nevyšlo. Rozhodně se tam chceme vypravit.
Eva Balúchová
1.9.2018 22:56
V Tatrách jsem byla loni a pokud mě to vyjde a budete mít místo,příště se přidám.
Věra Ježková
1.9.2018 22:26
Před několika lety jsme byli s přítelem v Popradu, odkud jsme jeli do Starého Smokovce a na Štrbské pleso. Nádhera. Až na tu spoušť po požáru, který tam krátce předtím zničil obrovskou část lesů.
Hana Práglová
1.9.2018 20:19
Maruško,byla doba,kdy jsme teplé bundy vozili pravidelné i v červenci či srpnu.A nejednou se hodily.A taktéž rukavičky,šátek či čepici.My mėli to ŠTĖSTÍ ,že jsem potřebovala hlavnė kraťasy,tílko jen na Skalnatém plese tenkou bundu.Pokud jste nēkdo v Tatrách ješté nebyl,neváhejte a dokud mūžete,tak je navštívte.☺
Marie Novotná
1.9.2018 16:54
Děkuji za všechny informace. Budou se hodit. Jen nevím, jestli nemám přibalit zimní bundu a ušanku s rukavicemi, když pojedu o měsíc později než Ty.
Dana Puchalská
1.9.2018 15:13
Když mi bylo 19 let, tak jsme procourali s bágly na zádech kus Slovenska. A měli jsme na to 3 týdny. Paráda. Nízké i Vysoké Tatry, bylo to tam ještě divoké. Kempování bylo v nějakém Eurokempu v Tatranské Lomnici. A já tak prvně viděla všechna plesa, o kterých jsem jen četla a viděla v televizi černobílé. A pak jsme ještě procourali Slovenský ráj - moc se mi líbilo v Pieninách. A Gederská dolina byla taky krásný zážitek. Ale od té doby jsem už neměla tu možnost se tam vrátit. Díky za fotky.
Zuzana Pivcová
1.9.2018 14:03
Já ostuda jsem tam také nebyla, o to víc Ti, Hanko, děkuji za reportáž!
Naděžda Špásová
1.9.2018 13:41
V Tatrách jsem nikdy nebyla jen na Malé Fatře, ale moc se mi tam líbilo. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA