Foto: autorka
Také si povídáte s kočkou?
1. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
1.9.2018 18:09
Ano, s kocourky si povídám, já slovně a je jim úplně jedno, že většinou melu to samé. Rozhodující je pro ně situace, kontakt a uklidňující tón řeči. Oni mají také celou škálu zvukového projevu. Rozumíme si dobře.
Dana Puchalská
1.9.2018 17:21
Kočky jsou skutečně krásné obě dvě. Škoda že doma nemůžeme nějaké to zvíře mít.
Marcela Pivcová
1.9.2018 17:07
Náš kocour Čertík si mne stejným způsobem před dvanácti lety našel na umísťovací výstavě koček z útulků. Z klece mi přes mříž podal packu a po chvilce v náručí mi dal zřetelně najevo spokojenost. A jak se kočka bude projevovat v nové domácnosti? Všechno záleží na chování majitelů - pravidelnou komunikací a v klidu se možná naučí i to, co bychom od ní nečekali. Snad si to tvrzení po mnoha letech života s kočkami mohu dovolit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA