Ilustrační foto: pixabay.com
Výsledky našich prázdninových soutěží
2. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Redakce i60
5.9.2018 09:51
Prosíme výherce, aby nám zaslali své adresy, anebo si je vyplnili v registračním formuláři ve svém profilu (adresy jsou chráněny dle předpisů GDPR).
Marie Ženatová
4.9.2018 07:01
Paní Tollarová děkuji za nabídku, ale včera zde byli za mnou moji menší vnuci a ihned mi řekli, že se mnou rádi pojedou do ZOO Praha. Takže budu moc ráda za vstupenku do pražské ZOO a redakce nemusí nic měnit, za což celé redakci zase moc a moc děkuji...
Marie Ženatová
3.9.2018 13:49
I já s velikou radostí moc děkuji a také blahopřeji ostatním vítězům. Ale i já mám k redakci prosbu - nešla by moje vstupenka vyměnit za vstupenku do ZOO Brno? I já bych si tam ráda zajela s vnoučaty - jestli to půjde byla bych tomu moc ráda a předem moc a moc děkuji...
Zuzana Pivcová
3.9.2018 10:08
Ráda bych poděkovala všem zúčastněným. Při rozhodování o vítězích soutěží to je vždy dost náročné. U "zvířátek" jsme se snažili vybrat příspěvky s rozdílným pojetím tématu, což se, jak myslím, hodně povedlo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA