Foto: autorka
Papírové hrátky
5. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
6.9.2018 19:24
Věrko, je to moc pěkné. Papír a nůžky poskytují hodně zábavy, hraje si s tím i naše snacha s Aničkou. Dělají moc hezké věci. Fotky jsou super. :-)
Jitka Hašková
6.9.2018 08:45
Báječný článek a ještě báječnější fotky. Znala jsem doposud japonské origami a nenapadlo mne, že se dají dělat z papíru tak úžasné velké věci.
Zuzana Pivcová
5.9.2018 17:21
Věrko, je to moc hezká prezentace. V dětství jsme vždy vystřihovaly z poskládaného papíru "krajkové" ubrousky. Jinak bych nic neuměla. Vždy jsem obdivovala ty zručné modeláře, kteří dokázali slepit hrady a další budovy nebo dopravní prostředky.
Libor Farský
5.9.2018 15:34
Paráda! Je mi líto, že jsem se jako student SPŠ stavební o nic takového nepokusil.
Jana Šenbergerová
5.9.2018 13:34
Věrko, je báječné, že díky takovým šikulům, jako jsi ty, můžeme vidět, co dokážou jiní šikulové. Jano K., vyjmenovala jsi jich hodně. Mě napadlo jen kukuřičné šustí, různé schránky vodních živočichů a traviny.
Jana Kollinová
5.9.2018 10:18
Umělec dokáže vidět a vytvořit krásu téměř ze všeho. Papír, sklo, dřevo (sirky), keramika, kov, kámen, plast, tkaniny a nesmím zapomenout na krásu zachycenou ve fotografiích nebo perem. Nějaký neobvyklý materiál pro uměleckou tvorbu mě momentálně nenapadá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA