Ilustrační foto: pixabay.com
Opakované sny. Pomáhají i děsí
13. 9. 2018
Nesložili jsme maturitní zkoušku. Jsme nazí uprostřed rušné ulice. Někam se nutně potřebujeme dostat, ale nevíme kam. Honí nás velké ošklivé zvíře. Létáme. Padáme. Sny jsou různé a mnohé se nám zdají opakovaně. Některé dokonce celý život. Přestože věda už vysvětlila ledacos, toto je oblast, která je stále obestřena tajemstvím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květa Řičánková
14.9.2018 09:25
Noční můry a sny při histaminové intoleranci to je "dobrodružství",prošla jsem tím,snad se nevrátí.
Zdenka Jírová
13.9.2018 23:06
Přestože jsem složila maturitu úspěšně, ještě asi půl roku se mi zdály sny, ve kterých jsem něco nevěděla nebo si dělala starosti. Nejkurióznější sen z tohoto období si pamatuji dodnes - zdálo se mi, že mám dělat zkoušku ze hry na housle. I ve snu jsem byla zděšená, housle jsem nikdy ani nedržela v ruce a ve snu jsem úpěnlivě prosila své spolužáky, aby mně alespoň ukázali, jak se housle drží. Ráno jsem se smála, ale v noci to byla můra.
Zuzana Pivcová
13.9.2018 20:05
Některé sny se mi v minulosti opakovaly znovu a znovu a nebyly příjemné. Až když jsem snad pochopila, co naznačují, a něco si v sobě vyřešila, přestaly mě navštěvovat. Ale asi dvě témata mi občas přijdou dodnes.
Alena Vávrová
13.9.2018 19:52
Opakovaný sen jsem v minulosti zažila. Jeho význam jsem pochopila, až když se mi cosi v životě událo....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA