Foto: autorka
O permoníkovi Perňuchovi
12. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Bílá
15.9.2018 14:01
Hezké, z mého dětství se nenávratně ztratila knížka pohádek o permonících, byla v knihovně mých prarodičů, já ji měla ráda, jestli ji četl i můj bratr, nevím.Nepamatuji se ani, kdo ji napasal, byla tročku podobná pohádkám o Krakonošovi nebo těm církevním s Ježíšem.Já byla ale trošku jiné dítě, četla jsem vše možné i knihy pro dospělé, přiznám, že jsem všemu úplně tehdy nerozumněla, ale knihy mám stále ráda.
Alena Vávrová
13.9.2018 20:22
Moc hezké a zdravím Matěje, babičku i dědu. Jó, permoníci, to jsou filutové, kdybyste věděli, jak mě jednou v jednom starém rudném dole vylekali!! ;-))
Marcela Pivcová
12.9.2018 17:56
I když jsem se zatím s Vaším Matějem nesetkala, poznám i podle fotografie, že je to čiperný kluk. Přeji mu tedy i ve 2. třídě zase jedničky a mnoho hezkých dní ve škole.
Zuzana Pivcová
12.9.2018 13:46
Vidím, že Máťa od výletu na Trosky pěkně povyrostl. A "jeho" vyprávění se mi líbí, jako už tenkrát, když líčil výlet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA