Ilustrační foto: pixabay.com a pinterest.com
Podzimní dekorace. Jak na ně?
14. 9. 2018Barevné listí, dýně různých tvarů, suché plody, trávy. To vše nabízí blížící se podzim nejen k podívání nebo fotografování. Je ideálním obdobím také pro ty, kteří rádi zkrášlují své okolí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
15.9.2018 21:00
Právě pro tuto moji zálibu - suchá vazba, mám ráda podzim. Ze svých toulek přírodou se vracím často s náručí plnou různého " křoví", ze kterého pak v kombinaci se šípky, modřínovými šiškami, hlohem, suchými květy / hortenzie je nádherná/ atd... tvořím podzimní dekorace na zeď, nebo do váz. Vytvářím tyto dekorace již několik let i pro své známé.
Miluše Hasenohrlová
15.9.2018 13:54
Podzimní dekorace jsou moc pěkné.I Já si zdobím domeček suchými květinami a ozdobnými dýněmi.
Libor Farský
15.9.2018 09:30
Navíc je aranžování sušených květin zajímavý koníček mnohých žen, které dokážou úplná kouzla. Jako na těchto ukázkách, tleskám !!!
Jana Kollinová
14.9.2018 13:52
Možná dnešní titulní fotografie na i60 nabídne další variace na kaštanový podzim.
Danka Rotyková
14.9.2018 13:48
Přiložené obrázky dekorací se mi také líbí. Nedávno jsem si vyhledávala na internetu nápady na výzdobu bytu. Strávila jsem tím spoustu času, jen si vybrat a pustit se do toho.
Jana Šenbergerová
14.9.2018 13:08
Všechny uvedené dekorace se mi líbí. V kuchyni nad sporákem mívám kytici velikonoční, letní, podzimní a vánoční. Teď přemýšlím, s čím dám dohromady makovice.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA