Jeden ze snímků, který nesplňoval pravidla soutěže. FOTO: Markéta Kučerová
Známe všechny vítěze soutěže Obrázky léta
18. 9. 2018Fotosoutěž "Obrázky léta" skončila. Redakce vybrala autory prvních tří snímků, které se objeví v nástěnném kalendáři na rok 2019. O dalších třech vítězích pak rozhodli hlasováním sami čtenáři.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
17.9.2018 23:49
Ještě dodávám, že mi v soutěži chybí některá jména, která ze soutěže zmizela.
Alena Tollarová
17.9.2018 23:48
Elena Valeriánová, Kouzelná zahrada. Fotek, které bych ráda viděla na vítězném postu, jsem si vybrala 11. Rozhodování bylo hodně těžké a ty další bych ráda aspoň vyjmenovala ...
Eva Balúchová
17.9.2018 22:47
Souhlasím s paní Bartošovou.Fotka Žluté opojení by se mi v kalendáři líbila,takže jí a Aleně Tollarové dávám hlas.
Marie Bartošová
17.9.2018 22:21
Mně by se v kalendáři líbil čmeláček od Aleny Tollarové - Žluté opojení.
Lenka Měkotová
17.9.2018 21:37
Gratuluji vítězkám a dávám hlas Marie Bartošová Srpen v kraji pod Borem.
Šárka Nováková
17.9.2018 14:38
Gratuluji vítězkám a dávám hlas pro fotografii Vodní hrátky od paní Věry Ježkové.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA