Ilustrační foto: pixabay.com
Jsou mezi námi
22. 9. 2018Pokud čekáte, že vás zavedu do světa záhad mimozemských civilizací, tak budete zklamáni. Rovněž se nebudu věnovat spoluobčanům jiných kultur, barvy pleti nebo vyznání, významným osobnostem politického, vědeckého nebo uměleckého světa. Představím vám bytosti, které se v posledních několika letech mezi námi objevují.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
26.9.2018 12:32
Jano, je to tak. Já odpovídám úplně cizím lidem nejen na pozdravy, které říkají do telefonu, ale i na jejich otázky volanému odpovídám, že se mám dobře, divím se, proč mi někdo říká vole, počkej...
Jana Šenbergerová
24.9.2018 18:41
:-))) Občas se cítím trapně, když si někdo vyřizuje málem intimní záležitosti třeba v autobusu, proto raději posílám SMSky.
Zuzana Pivcová
23.9.2018 15:13
Ja zase mobil nepouzivam skoro vubec, a presto sedim a koukam, chce se mi rict spis, cucim. Jsem jinde. Vcera me takto zastihla jedna pani v hotelove restauraci, kdy me udajne pozdravila a dotazala se, jestli si mohou s muzem prisednout. Neni tu moc volno. Kdyz jsem nereagovala nijak, rekla hlasite Halo a to jsem si teprve uvedomila, ze na me nekdo mluvi. To Vase rozdeleni, Jano, se mi libi a rovnez tak reakce lidi. Za podobu textu muze zdejsi cizi klavesnice.
Jiří Libánský
23.9.2018 10:43
Po přečtení článku jsem si uvědomil, že jsem další skupina mezi námi. Mám v telefonu stažené spousty zajímavých vysokoškolských i jiných zajímavývh přednášek ze všech oborů. Astronomie, psychologie, parapsychologie, teologie, sociologie, historie a další. Poslouchám často místo hudby. Moje sluchátka, hadičky z průhledného plastu jsou téměř neviditelná. Tak si představuji, jak je asi okolím vnímán můj naprosto nepřítomný pohled, pokud se moje mysl právě nachází na oběžné dráze Pluta, v pohřební síni Cheopsovy pyramidy, popřípadě mezi lidmi doby bronzové.
Alena Tollarová
22.9.2018 22:16
Pamatuji si, jak jsem před léty poprvé s údivem koukala na člověka, který šel po ulici a nahlas mluvil. Měl u ucha, telefon, tenkrát ještě nechytrý. Dneska to mají zdokonalené tím, že nemusí držet ruku u ucha, mají u úst mikrofon a jdou a mluví do něj. Občas venku mluvím taky, ale žádné vykecávání. Doba si žádá své, říkám si vždycky když vstoupím do vlaku nebo tramvaje a tam skoro všichni sedí nebo stojí a čučí na displej. Co bude asi následovat?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA