Ilustrační foto: pixabay.com
Letmá vzpomínka na Špindl
29. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
30.9.2018 15:05
Do hotelu Horal jezdí hodně německé babičky (pohodlí, žádné kopce). U večeře si dají černé pivo (18°) a usínají už koncem večeře.
Karel Hyndrák
30.9.2018 14:58
Já to vidím trochu jinak. Jezdíme do Špindlu jen v létě už 50 let . Hotel Montana je tak akorát , nad středem města a přitom v klidu. Dal jsem ho do záložky Cestování - ČR. Bydlil jsem tam už mnohokráte. Občas jezdíme i do hotelu Horal ve Svatém Petru, viz zdejší článek "Jak jsem našel senior friendly hotel". Hotely teď mají seniorské balíčky a mimosezónu šly s cenou dolů, např. Clarion (bývalá Arnika).
Alena Vávrová
30.9.2018 14:34
Kdysi jsem bývala na různých místech Krkonoš v létě, v zimě i několikrát do roka. Byla to naše nejoblíbenější destinace. Prostě "naše hory, horenky". Teď jsem vděčná za jakoukoliv i krátkou návštěvu, letos dokonce již 2x. Zrovna ve Špindlu jsem ale již dlouho nebyla a netuším, jak bych na vámi popisované změny reagovala. Myslím však, že je to všeobecný trend a pro příklady bych nemusela ani moc daleko.
Zdenka Jírová
30.9.2018 00:04
Váš článek mi připomněl moji první návštěvu Krkonoš. Dostala jsem s manželem pokaz od ROH na 14 dní ve Špindlu. Bydleli jame v bývalé Pětiůetce. Byla to jedna z mých nejkrásnějších dovolených. Krkonoše nás "dostaly" a jezdili jsme tam potom častěji, do Velké Úpy, kde měl manželův podnik chatu. Bylo to nádherné. Věztšinou jsme jezdili v létě, ale několikrát jsme tam byli i v zimě, přestože jsme nebyli žádní zdatní lyžaři. Dnes už bych tam nejela, ani kdyby mi to zdraví dovolilo. Byla bych moc zklamaná.
Zuzana Pivcová
29.9.2018 19:50
Ve Špindlu jsem byla jako dítě na výletě, pak jako studentka na lyžařském výcviku a pak několik desetiletí nic a pak dvakrát s vojenským archivem na výjezdním "zasedání", čímž jsem loni skončila. Je pravda, že už to tam bylo hodně přeturistěné, ale my jsme byli ve vojenské zotavovně Bedřichov, tak se nás to tak nějak moc nedotklo, navíc to bylo na otočku. Ale příroda tam byla hezká a vzduch čistý a silný!
Eva Mužíková
29.9.2018 16:07
Špindl vůbec neznám, děkuji za přiblížení....Všechna horská střediska jsou určitě krásná...
Dana Puchalská
29.9.2018 15:06
To fakt koukám jako "blázen". Hlavně mně dostal pohled na hotel, kde můj manžel vařil. Ale to je už dávno. Než bych se jela koukat na Český Aspen, jak tomu nyní říkají, budu radši doma. Chodit mezi bytovými domy,...... Chudák Špindl.
Naděžda Špásová
29.9.2018 11:11
Ve Špindlu jsme byli kdysi na letní dovolené od ROH. Bydleli jsme v Arnice a bylo to moc pěkné. Hory v zimě nemusíme. Teď by se nám tam asi už moc nechtělo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA