FOTO: autorka
Návštěva Zahrady Čech 2018
23. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
25.9.2018 06:17
Na ZČ jsme byli jen jednou, ale je to už hodně dávno a pamatuji si jen únavný návrat autobusem po celodenním trmácení. Ti stánkaři platí nájem za poskytnutí plochy, že by to bylo zase jen o penězích? Jsou na každé akci, škoda. Ta jablíčka na fotce jsou přímo k nakousnutí. Mňam. Ráda jsem se podívala na fotečky a připomněla si nedávnou krátkou návštěvu Litoměřic.
Jana Šenbergerová
24.9.2018 18:19
Nikdy jsem na výstavě Zahrada Čech nebyla, proto jsem ráda, že jsi mi umožnila alespoň virtuální návštěvu. Ta jablka Gala se přímo smějí. Mám je ráda, dala bych si. :-)
Zdenka Jírová
24.9.2018 00:25
Jezdíval ijsme na ZČ hned při jejím vzniku. Vzpomínám, že tam bývala soutěž "Jablko roku". Vystavená jablka byla nádherná. Byla jsem tehdy členkou Klubu Receptáře. Receptář s panem Podlahou jsem nikdy nevynechala a jsem jeho pravidelnou divačkou i dnes s panem Postráneckým.
Alena Vávrová
23.9.2018 13:11
Já tam stále jezdím ráda, i když už také nepravidelně. Byla jsem na ZČ vloni s naším klubem seniorů, předtím i sama. Mám k Litoměřicům a okolí vztah a na samotnou ZČ krásné vzpomínky z minulosti. Letos to už nestihnu. Podle fotek vidím, že by se mi tam opět líbilo, stánky s hadry a tretkami, předváděčky různých "udělátek" a langoše a hromady halušek s uzeným prostě ignoruji...Naďo, dík za přiblížení letošního ročníku ZČ...
Dana Puchalská
23.9.2018 11:05
Krásné fotky. Ta poznámka o tržnici je prostě smutná realita dnešních dnů. Jsou všude, kam se vrtneme. Bohužel.
Jana Kollinová
23.9.2018 10:55
Díky za zprostředkovanou návštěvu Zahrady Čech. S maminkou jsme tam jezdívaly jeden čas každý rok. Včera se z výstavy vrátil vnuk a pozval mě na prohlídku nově zasazených rostlin, které na výstavě koupil.
Eva Mužíková
23.9.2018 10:48
Díky Nadičko za přiblížení této známé výstavy. Fotkami slovem. Já jsem tam také jezdila pravidelně, ale od dob, kdy jsem " singl" mne to tam jet samotnou neláká... snad se někdy ještě zadaří.. :))))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA