Foto: autorka
Vysoké Tatry v září
28. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
28.9.2018 21:01
...navštívená místa. Oba turnusy měly nádherné počasí a to jen umocňovalo naše zážitky.
Dana Puchalská
28.9.2018 21:00
Ano, tam se to skutečně změnilo. Ani jsem některá místa nemohla poznat.
Věra Ježková
28.9.2018 19:45
Maruško, moc hezké fotky. V Tatrách jsem byla s přítelem před několika lety, bydleli jsme v Popradu; ráda jsem si zavzpomínala. :-)
Eliška Murasová
28.9.2018 19:38
Majko, tak jsem si díky Tobě přivolala vzpomínky na Tatry, je tam velmi krásně, obzvlášť když se povede počasí.Jo a před pár léty nechodil pod okna hotelu jeden jelen, ale měl s sebou celé stádo. Díky, pěkný článek i fotky.
Marie Novotná
28.9.2018 19:14
Jano,v plánu to mají a zase budou dva termíny.Myslím,že plánují o prázdninách.
Jana Šenbergerová
28.9.2018 18:55
Maruško, už jednou jsme o Tatry kvůli nemoci přišli, ale pokud se tam budete chystat příští rok, počítejte s námi, prosím, neradi bychom o ně přišli.
Marie Seitlová
28.9.2018 16:13
Maruško, nevím o jakých vrtochách to mluvíš, byla jsi fajn a zapomněla jsi na své starosti. V Pátek jsem Marušku s Jirkou provedla městem a přichystala překvapení - na náměstí nás čekala Květinka s Pepou a přišla i Hanka. Bylo to příjemné setkání ičkařů.
Marie Novotná
28.9.2018 16:00
Hanko,milé-jsem moc ráda,když vidím milé lidičky,kteří mají pochopení pro moje,,vrtochy"a nálady.Moc mile jsi mne překvapila hned na nádraží ve čtvrtek večer při návratu. :-) Děkuji za čas se mnou.Poděkování i pro Květku.Popovídání bylo milé.Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA