Vysoké Tatry v září
Foto: autorka

Vysoké Tatry v září

28. 9. 2018
cestování
Hodnocení:
(4.8 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Moc hezké a líbí se mi, jak se, holky, navzájem doplňujete.
Helenka Vambleki
...navštívená místa. Oba turnusy měly nádherné počasí a to jen umocňovalo naše zážitky.
Helenka Vambleki
Taky jsem zavzpomínala a na fotkách poznávala navš
Dana Puchalská
Ano, tam se to skutečně změnilo. Ani jsem některá místa nemohla poznat.
Věra Ježková
Maruško, moc hezké fotky. V Tatrách jsem byla s přítelem před několika lety, bydleli jsme v Popradu; ráda jsem si zavzpomínala. :-)
Eliška Murasová
Majko, tak jsem si díky Tobě přivolala vzpomínky na Tatry, je tam velmi krásně, obzvlášť když se povede počasí.Jo a před pár léty nechodil pod okna hotelu jeden jelen, ale měl s sebou celé stádo. Díky, pěkný článek i fotky.
Marie Novotná
Jano,v plánu to mají a zase budou dva termíny.Myslím,že plánují o prázdninách.
Jana Šenbergerová
Maruško, už jednou jsme o Tatry kvůli nemoci přišli, ale pokud se tam budete chystat příští rok, počítejte s námi, prosím, neradi bychom o ně přišli.
Marie Seitlová
Maruško, nevím o jakých vrtochách to mluvíš, byla jsi fajn a zapomněla jsi na své starosti. V Pátek jsem Marušku s Jirkou provedla městem a přichystala překvapení - na náměstí nás čekala Květinka s Pepou a přišla i Hanka. Bylo to příjemné setkání ičkařů.
Marie Novotná
Hanko,milé-jsem moc ráda,když vidím milé lidičky,kteří mají pochopení pro moje,,vrtochy"a nálady.Moc mile jsi mne překvapila hned na nádraží ve čtvrtek večer při návratu. :-) Děkuji za čas se mnou.Poděkování i pro Květku.Popovídání bylo milé.Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%