Foto: autorka
My a móda ve Zlíně
30. 9. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
1.10.2018 23:12
MM, ráda tě tu vidím :-) Moc ti to slušelo - ale to jsem ti už přece říkala ve Zlíně :-)
Marie Magdalena Klosová
1.10.2018 22:58
Milá Libuše, už je to zítra týden.Pěkně jsi mi to připomněla.To vstávání bylo podobné.Ale výsledek skvělý ! Jsem ráda,že jsem se tam s vámi všemi setkala. pa mm
Jana Šenbergerová
30.9.2018 22:09
Ráda jsem vás viděla aspoň na fotce. Třeba se mi to někdy povede i na některé přehlídce.
Eva Mužíková
30.9.2018 20:55
Libuško, díky Tobě jako bych tam byla s vámi...jen ta kachna by mohla být opravdová...
Hana Lancová
30.9.2018 14:24
Libuško. Krásně napsané. Na fotografie jsem se podívala a Aničku Čipovou příště angažuji jako dvorní fotografku.Portrét Aničky Šuranské je nádherný - poslední foto. :o)))
Naděžda Špásová
30.9.2018 14:19
Hlavně, že jste se dobře bavily. Levou stranu fotky znám, protějšky asi osobně neznám.
Libuše Křapová
30.9.2018 13:19
Jíťo, díky - oprava, kde najdete fotky - třeba u Aničky Čípové. Aničky, omlouvám se vám oběma za přehození příjmení.
Dagmar Bartušková
30.9.2018 13:11
Líbo, ráda jsem si článek přečetla. Užily jste si. Jsem ráda, že jsem s většinou z vás seděla v Brně U Kocoura, to byl pro mě skvělý zážitek. A Ančí Č., ta je také výborná společnice, musely jste se dobře bavit. Posezení ve Zlíně mi tudíž tolik nechybělo. Jen tu paní - sedící u okna vedle Majky, neznám. My také měli
v Praze superr modely, které vybrala paní Elena Zajíčková.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA