FOTO: autorka
Retro Auto muzeum - výlet do mládí i dětství
8. 6. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslav Doležílek
5.10.2019 15:50
Hezká fota, ta naše malá zemička nabízí nespočet krásných míst, jen se trochu porozhlédnout kolem sebe.?
Alena Vávrová
20.6.2019 11:13
Také mám slabost pro auta veterány, motorky, ale ty mohu i ty moderní...asi jsem k tomu přišla přes manžela - jezdili jsme ledasčím ;-)) .
Lidmila Nejedlá
10.6.2019 22:12
Jitko, překvapil mě tvůj zájem o veterány. Je to krásné, nejsem v šoku, ale chtělo by to náprstek nějakého moku.
Alena Tollarová
10.6.2019 09:22
Je to pastva pro oči, taky mám ta stará autíčka ráda. Tohle sice mám trochu z ruky, ale s vnoučaty jezdíme do Terezína, kde je takové malé muzeum.
Eva Mužíková
8.6.2019 13:32
To je fajn, že je článek opět ke shlédnutí. RÁDA JSEM SE PODÍVALA, DÍKY JITKO.
Naděžda Špásová
8.6.2019 13:30
Jitko, obdivuju tvůj široký obzor zájmů. Retro auta a další a další. Na některé vozy si z dětství a mládí pamatuju. :-)
Anna Potůčková
8.6.2019 12:53
Pokud je někde v blízkosti sraz veteránů, tak chodím. Je to jako v muzeu. A Velorex má doma zeták a občas ním k nám přijede a hned je plná ulice zvědavců :-)
Jan Raška
8.6.2019 12:15
Pro info: Na přání autorky vydáváme tento příspěvek ještě jednou, aby případní zájemci mohli zajímavé muzeum navštívit.
Jitka Hašková
10.10.2018 19:00
Všem děkuji, jsem ráda, že vás to zaujalo a líbilo se. Doufám, že se tam podíváte, když ne ještě v říjnu, tak příští rok na jaře nebo v létě. Zjistila jsem, že článek převzalo centrum.cz a už má přes 6000 shlédnutí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA