FOTO: Archív Karolíny Kamberské
Polévka z hlívy ústřičné podle Karolíny Kamberské
15. 10. 2018Slavné televizní kuchařce Karolíně Kamberské nyní vychází nová knížka Každý den je svátek. Obsahuje sváteční jídla, ovšem připravená tak, aby se dala použít kdykoliv.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Nováková
20.10.2018 20:10
zkusila jsem navíc byly brambory, které jsem já dříve nedávala a chutnala mi, hlíva je moc dobrá houba i zdravá, dávám i do jiných pokrmů
Elena Valeriánová
15.10.2018 20:10
Taky mám ráda hlívu na všechny způsoby. Několik let mi hlíva rostla v říjnu na zahradě na pahýlu ořešáku. Dnes jsem ořešák kontrolovala a nic tam není, asi bych měla pahýl začít zalévat.
Jana Šenbergerová
15.10.2018 19:13
Mám ráda hlívovou i dršťkovou. Nemám ráda jídla jako ... a zahuštěné moukou už vůbec.
Zuzana Pivcová
15.10.2018 09:58
Hlívu miluji ve všech podobách. A když jsem před třemi roky změnila stravu kvůli snížení váhy, byla hlívová polévka první polévka, kterou jsem si "směla" uvařit. Ovšem jen vývar s propasírovanou zeleninou a do něj uvařit hlívu. Nepravou drštkovou znám, ta je moc dobrá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA