Ilustrační foto: pinterest.com
Něco na hlavu. Ale co?
11. 10. 2018Dříve bývalo zvykem, že dáma nevycházela ven bez klobouku. Nyní ta představa mnohé ženy spíše děsí. Čepice a klobouky mi nesluší, říkají. Je to škoda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
11.10.2018 21:05
Mně se líbí vlastně všechny modely a ten baret na titulním snímku bych si asi i troufla koupit. Potíž je v tom, že je dobré to, co si koupíme, také nosit. Ale bylo sem tam období, kdy jsem k mikádu moc ráda nosila bílý klobouček, baret jsem měla asi 2x. Pak konečně přišla móda čelenek a kapucí. A to mi naštěstí chrání před zimou dostatečně. Navíc se v tom cítím dobře.
Jitka Caklová
11.10.2018 20:19
Ať si dám na hlavu cokoliv, cítím se v tom dobře a když přidám úsměv, je to ještě lepší :-) Přemýšlím, zda klobouk je ozdoba úsměvu, nebo úsměv ozdoba klobouku. Svůj první klobouk (profilové foto) a druhý o dva roky později, jsem si koupila v této prodejně http://www.modelpraha.cz/prodejny-a-dilna Jak autorka píše i když, pravda", v jiné souvislosti, tak "Klobouk už zkrátka dávno není legrační věcí".
Dana Puchalská
11.10.2018 18:24
Ivano Tobě klobouky sluší. Viz Den matek a divadelní představení v Praze.
Věra Ježková
11.10.2018 18:06
Klobouky se mi líbí, ale na svou hlavu šedesátku narvu tak akorát rádiovku (baret). V připlácnuté čepici vypadám děsně. Ale od loňska mám širokou rourovou šálu, která jde ve velké zimě přetáhnou z krku přes tu rádiovku. A blbě to nevypadá.
Marie Doušová
11.10.2018 16:53
Klobouky se mi moc líbí, ale nenosím je ,jen si občas nějaký koupím a uložím pak v šatně. Většinou nosím pletenou pásku na uši a čelo. V čepici se necítím moc dobře ,ale když je velká zima , tak je mi to fuk.
Dana Puchalská
11.10.2018 15:48
Nosit klobouk je" vysoká škola "módy. Líbí se mi, ale nenosím je moc často. Fotky jsou hezké, až na tu fialovou děsivost č. 7. Takový klobouk mi připomíná šíleného myslivce. A že se modelky usmívají? To je dobře, lepší než kdyby se mračily.
Dagmar Bartušková
11.10.2018 12:39
Klobouky nosím v poslední době ráda, a na všechny, které jsou na fotech dam bych si troufla dát na hlavu. . Musí se umět nosit a mít na ně "vějšku". Nedávno jsme na jedné z módních přehlídek předváděly klobouky zn.
Tonak a všem modelkám velmi slušely. Model č. 1 - mám podobný tvar koupací čepice, také je líbivý. Šla bych klidně i do baretů, ale jen na chvíli.
Jana Šenbergerová
11.10.2018 12:23
I mě napadlo, že se dáma "ščuří" poněkud přes míru. :-)
Pokud jde o pokrývky hlavy, jsem na nich závislá od teploty 10°C a je mi jedno, jaké je roční období. Mé hlavě a mým uším je úplně jedno, jestli mi to sluší, bez nějaké hučky ani ránu. Tu bohužel často mám, ale je mi teplo a tomu vždycky přednost dám. :-)
Hana Rypáčková
11.10.2018 12:12
Asi bych si troufla jen na tu jedničku..Kapucy mi pokrývku hlavy podle potřeby jistí.
Jana Kollinová
11.10.2018 12:11
Promiňte mi moji neomalenost, ale nezdá se vám, že dáma na titulním snímku se nepřirozeně "zubí", ale baret jí sluší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA