Foto: autorka
Poděbrady jsou nejen na srdce, ale i na akce i60
13. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
14.10.2018 21:18
Jak to, že jsem tohle neměl červeně v diáři? (Já vím, dal jsem přednost nějakému běhu v Benešově a péči o dvě kočky čtyřnohé a další dvounohou). Tak možná příště.
Alena Vávrová
14.10.2018 20:54
Bylo to všechno bezva, jsem moc ráda, že jsem v Poděbradech byla a se všemi se viděla. Organizátorům velký dík!! ♥Lidu!♥
Jiřina Hájková
14.10.2018 20:47
Opravdu se den v Poděbradech vydařil.Já i Stáňa jsme poznali další Íčkařky.Program byl moc pěkný.Děkujem
Soňa Prachfeldová
14.10.2018 20:10
Smekám před všemi organizátory, jste všichni jedničky. Lidmilko - hm hm ach Ty jsi úžasná !!!
Lidmila Nejedlá
14.10.2018 19:58
Ještě chci dodat, že vaše krásné fotografie určitě jsou obdivované, muzeum má tradičně bohatou návštěvnost, s výročím republiky ho navštěvují školní třídy a určitě se u výstavy zastaví.
Lidmila Nejedlá
14.10.2018 19:49
Vážení, jsem ráda, že se akce vydařila a hlavně, že se líbila. Mám pozitivní ohlasy i od obyvatel Poděbrad. Ptají se, kdy bude další. Módní přehlídka měla úžasnou úroveň a manekýny správné sebevědomí. Děkuji za "ovace "mé osobě, ale nejsou nutné, jsem skromná vlastenecká děva ze středních Čech a s íčkem mě to baví. Původně měla být tato akce v parku v galerii, ale rozjela se tam rekonstrukce, tak slíbené nedopadlo. Polabské muzeum má výborný zvuk a skvělého ředitele. Je to ten pán v obleku v brýlích, postává u Honzíka. Mimochodem, Honzík kmital od samého rána, obětavě a zručně vše chystal, jenom ukládat tácy do ledničky neumí. Jinak je šikovný organizátor už proto, že nás na íčku výborně baví. Shledání s íčkaři bylo až dojemné, tolik vás přijelo a to bylo to pravé. Mám vás ráda.
Eva Mužíková
14.10.2018 19:03
Zuzko ještě jednou díky za fotky a tentokrát i za článek s nimi spojený. Mám takový / možná mylný / dojem, že čím méně je akce propagovaná, tím je úspěšnější. Sešlo se vás tam opravdu hodně, mnohé znám i já osobně a jsem tomu ráda.. Také jsem trochu tušila, nač potřebuje Lidmilka bílé punčochy a vida, nemýlila jsem se.
Anna Potůčková
14.10.2018 16:05
Určitě moc zdařilá akce, určitě jste si to užili a moc hezké fotečky!
Dagmar Bartušková
14.10.2018 14:21
Akce se povedla a určitě byla skvělá. Modelkámm to seklo.
Škoda, že jsem díky volbám vernisáž neviděla. Ale po jejich skončení jsem do Poděbrad přijela a setkala se s mnoha známými tvářemi íčka - buď na kolonádě nebo v taneční vinárně hotelu Libánský. A ta atmosféra tam a na tanečním parketu, ta neměla chybu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA