FOTO: autorka
Moje cesta do Anglie - London City
20. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
23.10.2018 09:21
Londýn je bezvadný tak, jak je. Byla jsem tam naposledy v roce 2003. Tam moderní výstavba je v bývalých docích, stranou centra. Vím, jak to tam vypadalo v roce 1969- to byste teprve zírali co bylo za Towerem. Tower je daleko od centra
a od Buckingkamského paláce Westminster Abbey. Naopak se mi velice líbilo, jak je přestavěná Victoria Road, která vede od nádraží Victoria skoro k Buckinghamskému paláci.
Karel Hyndrák
21.10.2018 12:35
To je fakt pěkný článek (i ten předchozí). Jedním slovem: Dokonalost!
Jaroslav Kolín
20.10.2018 22:03
Když jsem předloni spatřil Tower v pozadí s těmi moderními monstry, byl jsem dost znechucen. Mám obavy, aby si z toho nevzali pražští developeři příklad. Konečně jsem se také vypravil na křižník Belfast a bylo to velice zajímavé. Vřele doporučuji.
Zuzana Pivcová
20.10.2018 20:17
Díky Vašemu vyprávění se ve svých vzpomínkách vracím ke svým návštěvám Londýna. Přece jen se od poslední návštěvy v květnu 2000 hodně změnilo. Ale myslím, že už tehdy byl Londýn dost kosmopolitní, jako třeba Berlin, žádné pouze tradiční anglické město. Tedy kromě královských objektů. Byla jsem také v Toweru, kde jsem si sama v jednom sále něco vyfotila a teprve pak objevila zákaz focení. To už je asi jiné. Taky vzpomínám na Tower Bridge, když po zdvižení proplouvaly lodi, a na muzeum Churchillův kabinet. Loď Belfast mě také lákala, ale nakonec jsem vevnitř nebyla. Ale vyzkoušela jsem si London Eye, obří kolo, které bylo čerstvě v provozu. A pokaždé jsem jela vlakem mimo Londýn do Brookwoodu na hřbitov našich letců v RAF. Díky za poutavé vyprávění.
Jana Šenbergerová
20.10.2018 14:57
Byla jsem tam v devadesátých letech a také zírám. A bývalo to takové útulné město. Fotky jsou krásné, z toho na nich už tak moc nadšená nejsem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA