Foto: autorka
Pozvánka na výlet na Říp
20. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
28.10.2018 17:58
No, mně se ulevilo, v tomto termínu bych to nedala a vůbec, já nemám pořádné spojení na Roudnici.
Alena Tollarová
25.10.2018 13:06
Vážení poutníci. Je mi to moc líto, ale tento výlet musím bohužel z neplánovaných důvodů zrušit. Zasvěcení vědí a doufám, že mají pochopení. Nebojte se, určitě půjdeme jindy. Děkuji.
Věra Ježková
23.10.2018 12:38
Ali, díky moc. Hlášení mě nepřešlo. Olinko a Jitko, domluvíme se na místě odjezdu? Blíž mám Holešovice, ale umím i na hlavák. :-)
Helenka Vambleki
22.10.2018 19:04
Řípáci, přeji všem pěkný výšlap a nahoře zavzpomínejte na mého Praotce Čecha :-)
Olga Štolbová
22.10.2018 17:56
Ano, jdu. jsem přihlášená už několik měsíců, snad to konečně vyjde. Naposledy jsem byla na Řípu s íčkem před třemi lety a to je už strašně dlouho. Jen aby tam ještě byl, teď se pořád něco mění a stěhuje. Těším se ... ♥
Hana Čadová
21.10.2018 22:16
Ráda bych s Vámi na Říp vyšla, ale u vnoučat ve škole jsou prázdniny, tak mám o zábavu postaráno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA