Foto: autorka
Létám ve snu i ve skutečnosti
1. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
1.11.2018 19:22
Zuzko, tak to jsem na tom stejně jako Ty. Mnohokrát se mi zdálo, že se odrazím, krčím a natahuji nohy v kolenou a letiiiim...
Vladislava Dejmková
1.11.2018 19:15
Občas ve snu létám, většinou když mě někdo honí a už je těsně za mnou, tak zoufale zamávám rukama a letím. Tím se zachráním a let je příjemný. Létání letadlem mi nevadí, pokud nejsou velké turbulence. Ty jsem zažila jen jednou a stačilo mi to.
Alena Tollarová
1.11.2018 18:38
Mívala jsem docela často létací sny v dětství, občas ještě jako mladá, ale už dávno nelítám. Bývalo to příjemné, normálně jsem zamávala rukama a letěla jsem jako pták. Nepídila jsem se po tom, co by to mohlo znamenat. Ta fotka u zdi s namalovanými ptáky se mi moc líbí.
Jiří Libánský
1.11.2018 17:59
Dřív jsem ve snu létal často. Poslední dobou vůbec. Nevím, jestli to něco reflektuje a jestli je to dobře, nebo špatně. Řekl bych, že spíš špatně. Že mi třeba v životě něco chybí. Že by úbytek fantazie?
Dana Puchalská
1.11.2018 17:32
Létání je krása. Mně se často zdálo to, že jsem jela výtahem (pater-nosterem), ten dorazil do posledního patra a vyletěl ven z budovy. A vždy jsem se probudila celá vyděšená. Teď se mi často zdá o cestě vlakem.
Věra Ježková
1.11.2018 15:43
Ve snu jsem létala několikrát, ale ne moc často. Vždy to bylo příjemné. Takže možná právě proto – sny mívám většinou nehezké. Letadlem jsem toho moc nenalétala, ale líbilo se mi to. Navzdory tomu, že mám trochu klaustrofobii a závratě. Senzibilce bych věřila, je to „rozumné“ vysvětlení. Zuzko, přeji ti ještě hodně šťastných letů.
Naděžda Špásová
1.11.2018 15:22
Já ve snu nelétám, já jezdím autem, nebo před něčém utíkám. Mám občas tak blbé sny, že se ráno probouzím strašně unavená. Asi moc koukám na detektivky. Nikdy jsem neletěla a letět nebud, asi by to neudělalo dobře mému vysokému tlaku. Ale tvoje fotka z výšky je moc pěkná. Ty jsi taková citlivá duše, ty do toho nebe jednou poletíš zcela určitě. Ha ha :-)
Mirek Hahn
1.11.2018 14:56
Za mládí jsem ve snu létal často a snadno. Později jsem měl období experimentování s meditacemi apod. a to jsem si uměl létací sny připravit. poslední dobou to občas zkouším, před usnutím, ale nedaří se mi, furt padám :-)
Elena Valeriánová
1.11.2018 14:12
S tím letem do nebe ještě počkej, ještě ti toho musím hodně říct. Létání a chudokrevnost bych asi nespojovala, chudokrevností jsem trpěla, ale nelétala jsem :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA