Ano, vracejí. Tak jako loni touto dobou jsem se sešla na pár chvil, ve stejném prostředí jako před rokem, se svou první láskou. A opět léta, kdy jsme se neviděli, a léta, která nám poskytl život, tak ta léta při našem setkání nehrála žádnou roli.
Třebaže jsme skoro půl století dobrovolně svázáni v jiných šťastných vztazích, které nehodláme oboustranně měnit, je naše setkání a chvíle, které spolu strávíme, pro nás oba nebe na zemi. A ani jeden z nás bychom neměnili, zrovna tak, jako se oba modlíme, aby naše příští nebylo poslední.
ilustrační foto: pixabay.com
Staré lásky se vracejí
27. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
28.10.2018 12:48
Také jsem si při čtení vzpomněla, že už jste o tom jednou psala. Když se to takto povede, je to dar.
Danka Rotyková
27.10.2018 19:14
Přeji ještě hodně krásných setkání. Užijte si je i za nás, kteří to štěstí už nemají.
Zuzana Pivcová
27.10.2018 19:03
Na Vaše loňské vyznání - přiznání si velmi dobře pamatuji. Já jsem (bohužel,) do stejné řeky nevstoupila a žádného svého někdejšího milovaného takhle nepotkala. Vlastně ano, potkala, ale láska už to nebyla. A jiní už zemřeli. Někdy jsou lásky, které přežívají i svou smrt, ač samy jsou takřka k nepřežití. Tak si ji prožijte tak hezky, jak jen to jde.
Naděžda Špásová
27.10.2018 16:47
Nejsem si jistá, jestli bych to chtěla. Moje velká láska byla ta předposlední. Pak přišel můj budoucí muž. Obřas na něj jen myslím a občas se mi objeví ve snu.
Věra Ježková
27.10.2018 15:07
Tak to vám upřímně přeji i závidím. Právě dokončuji o své první lásce básničku. Nic o něm nevím a ráda bych věděla, jak žil. Ať vám to vydrží. ♥
Eva Mužíková
27.10.2018 13:28
Helenko, já jsem se v loňském roce setkala se svojí velkou láskou v Praze, po čtyřiceti letech.. Bylo to v den íčkovského setkání před Vánoci.... i když bylo krátké, tolik jsme si toho dokázali říci..... snad zase před Vánoci??? Tak ať vaše setkávání pokračuje dlouhá léta.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne