Staré lásky se vracejí
ilustrační foto: pixabay.com

Staré lásky se vracejí

27. 10. 2018

Ano, vracejí. Tak jako loni touto dobou jsem se sešla na pár chvil, ve stejném prostředí jako před rokem, se svou první láskou. A opět léta, kdy jsme se neviděli, a léta, která nám poskytl život, tak ta léta při našem setkání nehrála žádnou roli.

Třebaže jsme skoro půl století dobrovolně svázáni v jiných šťastných vztazích, které nehodláme oboustranně měnit, je naše setkání a chvíle, které spolu strávíme, pro nás oba nebe na zemi. A ani jeden z nás bychom neměnili, zrovna tak, jako se oba modlíme, aby naše příští nebylo poslední.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Také jsem si při čtení vzpomněla, že už jste o tom jednou psala. Když se to takto povede, je to dar.
Danka Rotyková
Přeji ještě hodně krásných setkání. Užijte si je i za nás, kteří to štěstí už nemají.
Zuzana Pivcová
Na Vaše loňské vyznání - přiznání si velmi dobře pamatuji. Já jsem (bohužel,) do stejné řeky nevstoupila a žádného svého někdejšího milovaného takhle nepotkala. Vlastně ano, potkala, ale láska už to nebyla. A jiní už zemřeli. Někdy jsou lásky, které přežívají i svou smrt, ač samy jsou takřka k nepřežití. Tak si ji prožijte tak hezky, jak jen to jde.
Naděžda Špásová
Nejsem si jistá, jestli bych to chtěla. Moje velká láska byla ta předposlední. Pak přišel můj budoucí muž. Obřas na něj jen myslím a občas se mi objeví ve snu.
Věra Ježková
Tak to vám upřímně přeji i závidím. Právě dokončuji o své první lásce básničku. Nic o něm nevím a ráda bych věděla, jak žil. Ať vám to vydrží. ♥
Eva Mužíková
Helenko, já jsem se v loňském roce setkala se svojí velkou láskou v Praze, po čtyřiceti letech.. Bylo to v den íčkovského setkání před Vánoci.... i když bylo krátké, tolik jsme si toho dokázali říci..... snad zase před Vánoci??? Tak ať vaše setkávání pokračuje dlouhá léta.
Dana Puchalská
Moc hezké. Držím všechny palce ať to zase vyjde.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?