Ano, vracejí. Tak jako loni touto dobou jsem se sešla na pár chvil, ve stejném prostředí jako před rokem, se svou první láskou. A opět léta, kdy jsme se neviděli, a léta, která nám poskytl život, tak ta léta při našem setkání nehrála žádnou roli.
Třebaže jsme skoro půl století dobrovolně svázáni v jiných šťastných vztazích, které nehodláme oboustranně měnit, je naše setkání a chvíle, které spolu strávíme, pro nás oba nebe na zemi. A ani jeden z nás bychom neměnili, zrovna tak, jako se oba modlíme, aby naše příští nebylo poslední.
ilustrační foto: pixabay.com
Staré lásky se vracejí
27. 10. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
28.10.2018 12:48
Také jsem si při čtení vzpomněla, že už jste o tom jednou psala. Když se to takto povede, je to dar.
Danka Rotyková
27.10.2018 19:14
Přeji ještě hodně krásných setkání. Užijte si je i za nás, kteří to štěstí už nemají.
Zuzana Pivcová
27.10.2018 19:03
Na Vaše loňské vyznání - přiznání si velmi dobře pamatuji. Já jsem (bohužel,) do stejné řeky nevstoupila a žádného svého někdejšího milovaného takhle nepotkala. Vlastně ano, potkala, ale láska už to nebyla. A jiní už zemřeli. Někdy jsou lásky, které přežívají i svou smrt, ač samy jsou takřka k nepřežití. Tak si ji prožijte tak hezky, jak jen to jde.
Naděžda Špásová
27.10.2018 16:47
Nejsem si jistá, jestli bych to chtěla. Moje velká láska byla ta předposlední. Pak přišel můj budoucí muž. Obřas na něj jen myslím a občas se mi objeví ve snu.
Věra Ježková
27.10.2018 15:07
Tak to vám upřímně přeji i závidím. Právě dokončuji o své první lásce básničku. Nic o něm nevím a ráda bych věděla, jak žil. Ať vám to vydrží. ♥
Eva Mužíková
27.10.2018 13:28
Helenko, já jsem se v loňském roce setkala se svojí velkou láskou v Praze, po čtyřiceti letech.. Bylo to v den íčkovského setkání před Vánoci.... i když bylo krátké, tolik jsme si toho dokázali říci..... snad zase před Vánoci??? Tak ať vaše setkávání pokračuje dlouhá léta.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem