Moje cesta do Anglie - londýnské parky
FOTO: autorka

Moje cesta do Anglie - londýnské parky

28. 10. 2018
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Opět nostalgicky vzpomínám na rok 1968. Po srpnové okupaci Československa jsem váhal s návratem a našel si brigádu - sekačkou jsem stříhal trávník v Hyde Parku a přitom se skvěle bavil výstupy domorodých řečníků.
František Matoušek
Mnohá z těchto míst jsme navštívili s manželkou v loňském roce, v květnu. Průvodcem nám byla vnučka s manželem, kteří tam jsou zaměstnaní a současně studují. Hezky jsem si zavzpomínal. :-)
Dana Kolářová
Díky za možnost znovu se podívat do Londýna.
Danuše Onderková
Moc pěkně napsané i krásné fotografie. Před 12 roky jsem měla možnost si také trochu prohlédnout Londýn, když jsem přijela za dcerou. Bohužel, na prohlídku jsme měli omezený čas, protože musela hlídat děti.Nějaké volno ale pro mne dostala. A i když bydlela v Broxbourne výlet byl nádherný. Ráda na to vzpomínám a výměna stráží je nádherný zážitek. Musím dát za pravdu, že nejen v Londýně mají dost možností zajít na WC, která jsou solidně udržovaná. Zde se totiž nesmí ani děti vymočit někde u stromu. Je to zde zakázané a můžete zaplatit pokutu.
Dana Puchalská
Další a moc krásný díl cestopisu. Fotky parádní. Děkuji.
Zuzana Pivcová
Mnohé z toho, o čem píšete, mám i po řadě let ještě dobře v paměti. Tak např. v roce 1997 jsem přijela služebně do Londýna jen den po monstrózním pohřbu Lady Diany. Brána a plot kolem Buckinghamského paláce byly ještě zavaleny květy. Hyde Park si spojuji s několika značně výstředními řečníky, kteří tam mohli nerušeně hovořit ke kolemjdoucím. A St. James´s Park zase se spoustou krotkých veverek, které klidně přišly návštěvníkům až na rameno a nechaly se krmit z ruky. No, a Trafalgar nebo Piccadilly - to už by bylo na dlouhé povídání. Děkuji!
Alena Vávrová
Jením slovem - děkuji!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%