Dilema internetových seznamek: Blondýna, brunetka či zrzka?
Ilustrační foto: ingimage.com

Dilema internetových seznamek: Blondýna, brunetka či zrzka?

2. 11. 2018

Ovlivňuje barva vlasů ženy v internetových seznamkách kvalitu mužů, kteří se jim ozývají a typ vztahu, který jim nabízí? Odpověď zní: “ANO“.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Kdysi dávno jsem se pokusil inzercí nalézt přítelkyni se smyslem pro humor. Hned při prvním setkání jsem si uvědomil, jak nesmyslné to mé přání bylo. Nikdo si totiž sám o sobě nemyslí, že smysl pro humor nemá. Což je zřejmě pravda, jen je velmi odlišný od mých představ.
Hana Šimková
Prostě někoho potkáte a zajiskří to, nebo ne. A je úplně jedno jestli je rezavý, nebo plešatý. Ten, kdo má velké požadavky, většinou sám nesplńuje vůbec nic.
Soňa Prachfeldová
Když jsem se neseznamovala na inzerát za mlada, teď už vůbec ne internetově, ale přeji těm, kterým to vyjde. Je to sázka do loterie. Ve starším věku jde ženám o to , aby nebyly samy, muži i v pokročilém věku pokud ještě trochu fungují pořád pokukují po pěkné sukni. Barva vlasů - dnes většinou chemická, prostě lid chce být klamán.
Věra Lišková
Pěkně jste seznamování popsal, hlavně z mužského pohledu.
Karel Hyndrák
Věro J.: Na UK FHS se zabývají důležitými věcmi. Ze 75 stran jsem vytáhl 3 zábavnější strany. Jinak zmíněná bakalářská práce je odborně dokonale udělaná. Na zbývajících 72 stranách řeší průzkumy trhu, sociologické průzkumy, historii inzerátů a rozmnožování lidí, preference těžkých nevěst v Africe, statistiku, ovulaci a vzorníky barev na vlasy, atd. Nudné čtení. Na zdejší seznamce mi vadí např. fotky položené formátově na bok (nezájem o čtenáře).
Dana Puchalská
Babička a nejen ona říkala... na každé zboží se kupec najde.... Tak nevím jestli to platí i pro internetovou seznamku. Asi těžko.
Věra Ježková
Zábavné čtení. Mohli by se ale na té FHS zabývat důležitějšími věcmi. :-)
Zuzana Pivcová
Je to náročná odborná analýza internetového seznamování. Ale jako reakce na Seznamku na našem seniorském portálu až moc (viz třeba Vlasová pokrývka, barva vlasů :-D). Pro ty, kteří sem napíší, je tenhle náš portál právě tak neznámý a nejistý jako jiné seznamky. Nedivím se tedy, že si zájemci nedají hned fotografii se zřetelnými a změřenými tělesnými proporcemi atd. :-D
Naděžda Špásová
Internetovou seznamku nebrat, ta snese všechno. Naštěstí to nemám zapotřebí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%