Ilustrační foto: pinterest.com
Kabáty na zimu: objemné a lehké
10. 11. 2018Volné, objemné střihy a materiály, které jsou lehké a přitom hřejí. Tak by se dal jednoduše popsat současný trend zimních kabátů. Pryč je doba, kdy ženy nosily kožichy vážící několik kilogramů. Vše je nyní odlehčené, včetně kožešin.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
12.11.2018 16:29
Souhlasím, že díky cenám za čištění se kabát pěkně prodraží. Nosit ho denně se nevyplatí. Raději bundu a kabát jen příležitostně. Jinak se mi ale kabáty líbí, a to i na mužích.
Jitka Hašková
10.11.2018 15:09
Na pohled hezké, ale pro mě k ničemu. Vypadá to, že se ani jeden kabát nedá prát v pračce. Čistírna je tak drahá, že už nekupuji nic, co bych nemohla vyprat doma. Kabáty na zimu, do mrazu mám ráda dlouhé pod kolena.
Danka Rotyková
10.11.2018 11:51
Dnes nám paní Vratislava vybrala opravdu pěkné kabátky i kabáty, líbí se mi téměř všechny. Pro běžnou vycházku za nákupem potravin mám raději praktické kabátky, i ty se dají ale pěkně oživit barvou dalšího kousku oblečení. Všechno je to o umění kombinace, které určitě ovládá i pisatelka níže. Paní Jarmilo, máte vkus, připište si *****.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.11.2018 10:34
Zajímavé modely určitě bych si vybrala. Dávám přednost spíše kabátkům či bundám protože jezdím hodně autem a delší kabát je nepohodlný. Kožichy z pravých kožešin bych si nikdy nekoupila, na trhu je dost umělých, kožíšky sluší zvířátkům, které ho nosí.Nedávno jsem si koupila krásný vlněný volnější polokabát s černobílou kostkou. V kombinaci s červenými úpletovými šaty to dobře vypadá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA