Foto: autorka
V horách Krušných
7. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
11.11.2018 08:53
Evi,
motoráčkem jsem vyjela z Mostu. Ale pokud vím, měl by modernější vlak jezdit i z Ústí nad Labem. Myslím ale, že vlak jezdí jen o víkendy. Na vš. dny jsem se nedívala zatím. To mne těší, že bys ráda tento kraj navštívila.
Eva Mužíková
10.11.2018 19:55
Evi, odkud jsi vyjela tím motoráčkem. Koukala jsem se na jízdní řád, ráda bych tento kraj navštívila...
Eva Krausová
10.11.2018 08:28
Evi,
i já sama bych uvítala jiskru v očích... Ale právě nyní neprožívám zrovna šťastné období. Navíc Megí čeká operace, které se obávám. Chci ale věřit, že od ledna zas bude lépe.
Eva Mužíková
9.11.2018 21:45
Evko, mile jsi mne překvapila, hezké vyprávění. Fotky zvláštní, já bych alespoň na jedné uvítala Tvé rozesmáté oči. I já posílám cestovatelce Megince pohlazení. Určitě tam musí být krásně. Piš dál.
Eva Krausová
9.11.2018 06:10
Naděždo,
Megí by si to užila více, kdyby nebyla mokrá a nebýt sychravého počasí... I proto s ní vyjedu na Moldavu zas raději až na jaře až bude sucho. Do přírody ji beru vždy sebou. Stejně, jako s námi na dovolené na Šumavu jezdívala fenka Baruška. Ta se mnou dokonce v batohu jela na lanovce. Prostě jsou to členové rodiny, že?
Naděžda Špásová
8.11.2018 15:07
Moldavu trochu znám, procházky tam jsou určitě pěkné. Meginka si to užila. Naše dva miláčky taky bereme skoro všude s sebou. :-)
Eva Krausová
8.11.2018 08:50
Ilon, výlet si udělej, stojí to za to. I v zimě, kdy je sníh to má své kouzlo. Ano, jela jsem jako jedna z prvních výletníků, rok a půl byla pro mne moc velká pauza. Lidmilko, Megí za Tebe hladím a ona Ti posílá pac. I mě názvy vlaků vyloudí úsměv na tváři vždy. Dobrý nápad od ČD.
Lidmila Nejedlá
8.11.2018 00:53
Milá Evo, jsem ráda, že ses k nám vrátila. A hned tak pěkným výletem do přírody. Její kouzlo a krása hladí bolavou duši. Meginku za mne pohlaď, je to opravdu věrná kamarádka. Název vlaku- JARDA -mě rozesmál.
Eva Krausová
7.11.2018 21:18
Hani, jsem ráda, že Tě můj výlet potěšil. Proto zde články jsou, ne každý se kamko-li dostane. Tak aspoň takové výletní potěšení. Koukám, že jsem článek hodnotila, aniž bych chtěla, zas jsem se dotkla mobilu nevědomky...-:)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA