Cukroví od Věry Stránské
Foto: autorka

Cukroví od Věry Stránské

15. 11. 2018
recepty
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Nováková
Kdo zkusil a chutnalo, tak to je pro mně ta nejlepší odměna. Kdo ještě váhá, tak ať zkusí. Komu nechutnalo lze říci, přeci tak jako jsme každý originál, tak i takové originál má každý své chutě...
Hana Rypáčková
Vypadá to dobře a jistě to chutná, to upeču...
Margita Melegova
Uz nam to zacina, nekoho tlaci predvanocni uklid, jineho peceni, mne oboji. Vybiram recepty bez kremu, ale najde se i nejaky s kremem, letos bude hodne orechovych, urodilo se do zasoby.
Elena Valeriánová
Paní Nováková, já vám tu adresu pošlu :-) Je hezké, že si u takového pečení vzpomenete na kamarádku.
Jana Šenbergerová
Velmi podobný recept bez ořechů, ale s rumem se v naší rodině dědí pod názvem lukrové rohlíčky, protože se potírají rumovou polevou (lukrem). Patří k mým oblíbeným. S ořechy a čokoládovou polevou to musí být také dobrota.
Marie Doušová
Recept se mi líbí a vyzkouším . Dík.
Hana Nováková
Zuzko, snaha byla, leč marná, vím že to byl žert...
Zuzana Pivcová
Ne, díky, to byl jen žert. Já už cukroví nejím.
Hana Nováková
Zuzko, já měla vždy od maminky, teď je to naopak. Zrovna toto doporučuji, kam mám poslat vzorek?
Zuzana Pivcová
V práci jsem měla kolegyni, která mi vždy přinesla krabičku krásného cukroví. Ale kdo teď? :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%