Foto: archiv autorky
Škoda z lásky: Paruka to pojistila, že jsem tenkrát nezhřešila
18. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
18.11.2018 19:31
Evko, kdo Tě zná, ten Tě musí mít rád, i kdyby nechtěl. Jsi milovnice kytiček, psů, přírody, lidí, prostě všeho a mnoho dobrého pro ostatní neustále konáš. Jsi správná holka se smyslem pro legraci , prostě máš srdíčko na správném místě. Zasmála jsem se a vzpomněla na jinou Tvoji milostnou příhodu. Tleskám !
Lenka Hudečková
18.11.2018 18:40
Evi, moc pěkný příběh, který mě pobavil. Opravdu jsem se s chutí zasmála, když jsem si tu vaši situaci představovala. Jsi skvělá vypravěčka :-)
Libuše Křapová
18.11.2018 15:47
Evi, no toto :-) Bezva vzpomínka i bezva napsáno :-) Případní moralisté ať se jdou bodnout (na íčku se snad nevyskytují, nebo se pletu?), na co můžou vzpomínat oni? :-)
Alena Várošová
18.11.2018 15:02
Evi zdravím s chutí jsem si přečetla Tvůj vzpomnínkový článek jsi třída,super.Moc se mi líbil ,sice na fotce není ta puntíková halenka.Ale kostka či piuntík na tom přece nezáležínejsme zase detailisté.Jsem všímalka a šibalka.
Elena Valeriánová
18.11.2018 14:16
A já se řehotám na celé kolo. Evičko zlatíčko, to je sdílený zážitek za všechny hvězdy světa. Jsem doma sama a těším se až tvůj zážitek přečtu Honzovi. Děkuji, že jsi se s námi podělila. Posílám ti na dálku objetí.
Jana Šenbergerová
18.11.2018 14:04
Evi, co jsou omrzlé muškáty proti té "zasr..." paruce! Na moje hlasové reakce přišel Pavel s otázkou, co tu vyvádím jako celá zoologická zahrada. Udělala jsi mi radost, že sis takový "pikantní" zážitek nenechala pro sebe. :-)
Marie Seitlová
18.11.2018 13:05
Evi krásné, vyvolal nejen úsměv na tvářích, ale přímo smích. Umíš krásně popisovat situace.
Eva Mužíková
18.11.2018 12:04
Já mám vždy velkou radost, když se mi podaří vyvolat na vašich tvářích úsměv, opravdu. Proto píšu. Několikrát jsem si článek pročítala, uvažovala zda s ním mám vyjít na světlo v této podobě. Některé detaily jsem uvedla záměrně, jako takovou " třešničku na dortu ":)))) ALE, vždyť vy i redakce mne už znáte, jiná nebudu.Moc moc děkuji za reakce, zvedli jste mi pokaženou náladu, kterou vyvolal pohled na balkon - omrzlé muškáty..
Hana Rypáčková
18.11.2018 11:51
Jako vždy, tvé vyprávění z milostných schůzek , válím se smíchy. Úplně tě vidím...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA