Foto: archiv autorky
Škoda z lásky: Paruka to pojistila, že jsem tenkrát nezhřešila
18. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
30.12.2018 20:52
Oldřichu, tak to si sypu popel na stařičkou hlavičku, už to nikdy neudělám, fakt:))))))
Eva Mužíková
27.11.2018 21:27
Díky Miluše. Další už mám napsaný, ale čekám na obrázky které tam chci přidat.
Miluše Hasenohrlová
27.11.2018 19:28
Evinko, tak tohle se Ti povedlo.Krásně napsaná příhoda,při které má fantazie a představivost jela na plné obrátky.Jsi skvělá vypravěčka.
Dana Puchalská
26.11.2018 16:29
I já měla svého času paruku. A vypadala jsem v ní jako madam Lomikarová. A jak to dopadlo, to radši ani psát nechci. Skoro jako bratr Žižka. Teď z toho mám jen úsměv na rtech, ale tenkrát v roce 1975.... No škoda slov. Evi pošli nám ještě něco obdobného. :-) :-)
Hana Polednová
23.11.2018 22:13
Evi, asi jako jedna z posledních čtoucích tvůj článek už nemám pomalu co napsat. Vše tu bylo krásně řečeno. V článku je obsaženo všechno. Láska, vzrušení, napětí, překvapení, nehoda, záchrana a nakonec i pozdější sblížení. Díky za hezké pobavení a zasmání.
Eva Mužíková
21.11.2018 18:39
:)))))).. tak to má být, bavte se děvčata na můj úkor. Ájo neděs, to mi ani na mysl nepřišlo, ale dobrý. Nebyly to brikety, ale asi kostka.
Jaroslava Handlová
21.11.2018 09:55
Evinko, tak sugestivně napsané, že nelze si nepředstavit tu trapnou situaci jinak, než s úsměvem. Díky Tobě budu mít hezký a veselý celý den. Tebe jen tak někdo nepřekoná!
Dagmar Bartušková
21.11.2018 08:37
Evo, mám bujnou představivost! Pokud by Ti paruka spadla v tom nejlepším, mohlo by dojít ze šoku ke křeči... :-) Mobil nebyl, lékař s injekcí a sklady v nedohlednu. To by snad jen pomohlo nenadálé švihnutí tou borovicovou větví, která tolik píchá... A ta kopa uhlí - to byly brikety? ... :-) :-). :-). Super Story!
Eva Mužíková
19.11.2018 18:51
Evči, tenkrát " jen " učil na gymplu, vypracoval se časem, napsal 36 spíš odborných knih... ale to je jen a jen jeho zásluha....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA