Foto: Marcela a Zuzana Pivcovy
Medvídci - radost nejen pro děti
18. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
18.11.2018 16:17
Zuzko, hezké milé pozvání. Tam by mne to také bavilo a méďu bych se pokusila vyrobit. Já nyní stále šiji pro útulek malé myšky, čím menší, tím větší zájem. Ale ta piplačka. Zakoupený Míša je opravdu nádherný , ovšem Bubu, to je osobnost. ::
Eva Krausová
18.11.2018 15:10
Tak to by se mi móóóc líbilo. Jako malá jsem měla medvěda, který časem byl starý, místo očí knoflíky, ale já ho měla ráda. Líbí se mi ti velcí medvědi v obchodech, ale ty ceny... Stejně jako se mi vždy líbily dřevěné hračky.
Jana Šenbergerová
18.11.2018 13:51
O jednom živém v lese jsem toho už letos slyšela hodně, ale o téhle spoustě "hracích" do této chvíle ani ň. Mně se medvídci v dětství zcela vyhnuli, asi jsem nikdy nepotkala žádného, kterého bych si zamilovala. Možná proto jsem od svých žáků dostala hned dva. Jednoho nepříliš velkého a jednoho obřího. I když jsem je dala k dispozici vnoučatům, nijak zvlášť k nim netíhla, takže stále zůstávají jen v mé péči. Možná je jednou vezmu s sebou, až mě jejich dárci pozvou na svůj sraz. :-) Díky za pěknou reportáž ze zajímavé akce.
Hana Rypáčková
18.11.2018 11:47
Já taky preferovala medvěda Ríšu před panenkou. Muselo to být hezké .podívání...
Marie Doušová
18.11.2018 11:18
Také jsem měla medvěda ,kterého jsem milovala. Krásné fotky, které mi přiblížily dětství. Dík.
Mirek Hahn
18.11.2018 11:13
Bezva. Také ve mně někde přetrvává vztah k plyšovým medvědům, od dětství, až do teď :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA