"Oblečiem nielen vaše telo, ale aj vašu dušu"
Zuzana Havlíková, majitelka zn. ZANNIA Klatovy

"Oblečiem nielen vaše telo, ale aj vašu dušu"

23. 11. 2018

V prosinci loňského roku jsem navštívila design market na zámku ve Zlíně. Důvod byl prostý. Pořídit vánoční dárky a při té příležitosti omrknout, co je zajímavého na poli odívání, šperků, galanterie atd. Moc se mi líbil stánek Zannia, módne štúdio Klatovy.

rozhovor
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(5.2 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Kateřina Baziková
Až na dlouhou červenou sukni s černým tričkem se mi ty šaty hodně nelíbí.
Jitka Caklová
Líbí se mi "Motto". A když to někdo umí, tak "klobouk dolů". Pokud se budu oblékat, abych byla IN a necítila se v oblečení dobře, tak co je lepší? Kdo v životě potřebuje více odvahy; Ty štíhlé, krásné, jak vystřižené ze žurnálu, nebo ty obézní, mají snad někam zalézt? Při této příležitosti jsem si vzpomněla na optimistickou Martičku ze Zlína. Například, mně v současnosti je úplně jedno, co si o mně kdo myslí. Kdo má patent na to, aby mě mohl posuzovat?
Hana Rypáčková
Vybrala bych si a něco je na některých postavách dost odvážné. Líbí se mi rozhovor a nadpis... Délku šatů nad kolena, já nevím proč, ale stále mám tendenci sukni stahovat dolů... V černých punčocháčích a vysokých kozačkách mě to nevadí.
Alena Várošová
Díky Hanko za rozhovor s majitelkou butiku p.Havlíkovou,skvělý rozhovor. Určitě z modelů bych si vybrala,ale není to zrovna můj styl.Nelíbí se mi šaty,kde jsou potisky hlav,nebo různé motivy.Zřejmě to je móda pro mladou generaci.Ani ta silná mladší paní v tom proužku a potiskem klobouku nevypadá šik,ale to jen můj názor.
Dagmar Bartušková
Hano, ráda jsem si rozhovor přečetla. A šaty bych si určitě vybrala.
Dana Kolářová
Zajímavý rozhovor. Díky.
Libuše Křapová
Já byla na přehlídce ve Zlíně a z modelů bych si vybrala. Jíťo H., trochu mne tvůj komentář překvapil, čemu říkáš špatná krejčovina? Žádné ze šatů jsi přece neviděla zblízka, na žádné sis nemohla sáhnout. A že jakékoliv šaty nikdy nesedí na všechny postavy je přece normální. Každý máme jiný vkus i tvar figury.
Zuzana Pivcová
Líbí se mi, Hanko, že děláš vždy rozhovory s někým, kdo miluje svou práci a hodně jí obětuje. To Ty ale ostatně děláš taky. Líbí se mi to krédo - obléct tělo i duši. S tím velmi souhlasím. Navenek může ženě oblečení podle jiných slušet, ale ona z něj nemá dobrý pocit, nesouzní s ním. Tak by to určitě bylo i se mnou v těchto modelech, i když na ženách na snímcích se mi většinou líbí.
Danka Rotyková
Já bych si vybrala, modely se mi líbí až na 1 odvážnější pruhované šaty, které by lépe vynikly na štíhlejší modelce. Ale proti vkusu ....
Jitka Hašková
Z modelů by se mi nehodilo nic, špatná krejčovina.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%