Zuzana Havlíková, majitelka zn. ZANNIA Klatovy
"Oblečiem nielen vaše telo, ale aj vašu dušu"
23. 11. 2018V prosinci loňského roku jsem navštívila design market na zámku ve Zlíně. Důvod byl prostý. Pořídit vánoční dárky a při té příležitosti omrknout, co je zajímavého na poli odívání, šperků, galanterie atd. Moc se mi líbil stánek Zannia, módne štúdio Klatovy.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Kateřina Baziková
30.11.2018 09:48
Až na dlouhou červenou sukni s černým tričkem se mi ty šaty hodně nelíbí.
Jitka Caklová
26.11.2018 07:35
Líbí se mi "Motto". A když to někdo umí, tak "klobouk dolů". Pokud se budu oblékat, abych byla IN a necítila se v oblečení dobře, tak co je lepší? Kdo v životě potřebuje více odvahy; Ty štíhlé, krásné, jak vystřižené ze žurnálu, nebo ty obézní, mají snad někam zalézt? Při této příležitosti jsem si vzpomněla na optimistickou Martičku ze Zlína. Například, mně v současnosti je úplně jedno, co si o mně kdo myslí. Kdo má patent na to, aby mě mohl posuzovat?
Hana Rypáčková
25.11.2018 11:07
Vybrala bych si a něco je na některých postavách dost odvážné. Líbí se mi rozhovor a nadpis... Délku šatů nad kolena, já nevím proč, ale stále mám tendenci sukni stahovat dolů... V černých punčocháčích a vysokých kozačkách mě to nevadí.
Alena Várošová
24.11.2018 14:22
Díky Hanko za rozhovor s majitelkou butiku p.Havlíkovou,skvělý rozhovor. Určitě z modelů bych si vybrala,ale není to zrovna můj styl.Nelíbí se mi šaty,kde jsou potisky hlav,nebo různé motivy.Zřejmě to je móda pro mladou generaci.Ani ta silná mladší paní v tom proužku a potiskem klobouku nevypadá šik,ale to jen můj názor.
Dagmar Bartušková
24.11.2018 12:17
Hano, ráda jsem si rozhovor přečetla. A šaty bych si určitě vybrala.
Libuše Křapová
23.11.2018 21:18
Já byla na přehlídce ve Zlíně a z modelů bych si vybrala. Jíťo H., trochu mne tvůj komentář překvapil, čemu říkáš špatná krejčovina? Žádné ze šatů jsi přece neviděla zblízka, na žádné sis nemohla sáhnout. A že jakékoliv šaty nikdy nesedí na všechny postavy je přece normální. Každý máme jiný vkus i tvar figury.
Zuzana Pivcová
23.11.2018 19:40
Líbí se mi, Hanko, že děláš vždy rozhovory s někým, kdo miluje svou práci a hodně jí obětuje. To Ty ale ostatně děláš taky. Líbí se mi to krédo - obléct tělo i duši. S tím velmi souhlasím. Navenek může ženě oblečení podle jiných slušet, ale ona z něj nemá dobrý pocit, nesouzní s ním. Tak by to určitě bylo i se mnou v těchto modelech, i když na ženách na snímcích se mi většinou líbí.
Danka Rotyková
23.11.2018 19:09
Já bych si vybrala, modely se mi líbí až na 1 odvážnější pruhované šaty, které by lépe vynikly na štíhlejší modelce. Ale proti vkusu ....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA