Ilustrační foto: ingimage.com
Do stovky! Nový projekt portálu i60
2. 12. 2018Pořád se o tom píše a mluví - chůze je nejzdravější pohyb. Díky pravidelné chůzi se člověk udržuje v kondici, posiluje srdce, dodává si dobrou náladu. K propagátorům chůze se nyní přidáváme i my. „Do stovky“ je nový projekt portálu i60.cz a obecně prospěšné společnosti GENERACE i60, který vznikl za podpory MPSV a jehož cílem je motivovat naše seniorské čtenáře k chůzi zábavnou formou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
4.12.2018 13:11
Já jsem akci zahájila už dnes pěti kilometry. Což je na Prahu a mé možnosti dost.
Eva Mužíková
4.12.2018 11:50
Tak jsem zkusila dát kontrolní článek , do popisu výletu mi mojí nepozorností naskočila jedna z mých básniček. No nic, stále se člověk učí.
Eva Mužíková
4.12.2018 11:35
Já také vítám novinku. Zkušebně jsem zadala poslední trasu , zvolila turistickou mapu a klaplo to. Budu chodit i nadále cestou necestou, fotit start a cíl a jinak to nechám na náhodě.Co se zobrazí za trasu, to se zobrazí. Hlavně že budu mít pohyb na zdravém vzduchu a něco o tom napíši.. Díky.
Jan Raška
4.12.2018 09:45
Jitko, jistě se někdo z lidí, kteří chodí na akce i60 přidá. A mimochodem, v Seznamce pořád lidé hledají někoho, s kým by se mohli scházet na kafe, výlety, na výstavy atd.
Jitka Hašková
4.12.2018 09:42
Zaujalo mě to, ale potřebovala bych někoho, nejépe z Prahy, s kým bych mohla na výlety chodit. I když v letošním horkém létě to pro mě na výlety moc nebylo.
Jan Raška
4.12.2018 09:28
A ještě pro Věru Ježkovou - ano, stačí fotografie. Ale i v Praze se mapy vykreslují. Na zkoušku jsem zadal jako start: Staroměstské náměstí orloj" a jako cíl Letná park" a trasu to krásně našlo. Takže i tady je nutné ta místa co nejvíce zpřesnit. Podívejte se na moje výlety, o kterých píšu v těchto dvou příspěvcích.
Jan Raška
4.12.2018 09:19
Ještě jedno upřesnění. Zkuste si ještě více pohrát s těmi mapami, resp. se zadáním startu a cíle. Já jsem třeba zkoušel trasu poblíž naší chalupy v Beskydech. když jsem zadal "Staré Hamry", vyhledal mi ten interaktivní našeptávač jen čtyři místa ve Starých Hamrech. Ale pak jsem to upřesnil a zadal jsem Staré Hamry Gruň a najednou jsem tam měl výchozí místa z několika částí Gruně, například od hotelu Charbulák nebo přesně od rozcestníku na Gruni. Tedy - když v tom políčku pro start a cíl napíšete přesnější místo, přesněji se vykreslí i mapa. A ještě jedno důležité upozornění - na to vyhledané místo, které program nabízí, klikněte dvakrát, pak teprve se to místo správně vepíše do políčka. Zkoušejte klidně vícekrát, testovat můžeme třeba celý prosinec a celou akci zahájit od ledna.
Jitka Caklová
4.12.2018 08:51
Ano, díky redakci za vytváření nových projektů. Re Mirek: Podobně jako jsem dávala plánované trasy do galerií z Mapy. cz, při pořádání výšlapů Českým rájem a jednotlivé trasy doplnit fotkami Start - Cíl. viz. galerie "mapy" na mém profilu.
Soňa Prachfeldová
3.12.2018 21:23
Tak jsem to zkusila. A i když to je jak je, tleskám redakci za skvělé nápady, abychom nezaháleli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA