Ilustrační foto: ingimage.com
Do stovky! Nový projekt portálu i60
2. 12. 2018Pořád se o tom píše a mluví - chůze je nejzdravější pohyb. Díky pravidelné chůzi se člověk udržuje v kondici, posiluje srdce, dodává si dobrou náladu. K propagátorům chůze se nyní přidáváme i my. „Do stovky“ je nový projekt portálu i60.cz a obecně prospěšné společnosti GENERACE i60, který vznikl za podpory MPSV a jehož cílem je motivovat naše seniorské čtenáře k chůzi zábavnou formou.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Mirek Hahn
3.12.2018 21:03
Vyzkoušel jsem tedy uložený výlet a zjistil, že tu mapu můžu obejít. Jinak bych se účastnit nemohl, chodím většinou okruhy z jednoho místa a to ta mapa nezobrazí vůbec. Ale když napíšu Start a Cíl bez toho odkliknutí v nabídce z mapových podkladů, tak se na mapě nic nezobrazí. Když budu chtít, můžu si do připojené galerie výletu dát screenshot s podrobnou trasou z Mapy.cz, licence to dovoluje. Kilometry se načítají z toho chlívku, který si sám vyplním, takže v pohodě.
Věra Ježková
3.12.2018 20:36
Nápad se mi moc líbí. Ale po Praze mi to kilometry asi moc počítat nebude. Třeba NW Stromovkou. Nešlo by to taky na čestné slovo? S fotkami? (Start: Výstaviště. Cíl: Výstaviště o hodinu později.) :-)
Jan Raška
3.12.2018 20:10
Váš počítač či tablet nemůže vědět, kudy jste šli, to byste museli mít tu GPS voperovanou podobně jako kariostimulátor :-). Pro majitele chytrých telefonu ale připravíme vylepšení.
Eva Balúchová
3.12.2018 18:52
Taky mě trasa nesouhlasí,tam jsme šli kolem řeky,zpět jinudy,ale vůbec mě to nevadí.Kilometry zhruba sedí a hlavní je vyjít si.Až vyřeším zdravotní problémy,začnu chodit a doufám,že budu v klubu DO STOVKY:
Alena Vávrová
3.12.2018 18:35
OK, tak jsem cvičně zkusila vložit jeden výlet. Ale ta trasa na mapě opravdu nesouhlasí, i když ty km mi to tam hodilo zaokrouhleně správně. Jinak dobrá práce ;-) .
Jan Raška
3.12.2018 16:37
Přátelé, těší mne, že jste si už Do stovky vyzkoušeli. K vašim poznámkám - není to dokonalé, ale je to dobré! :-). K dokonalosti nám chybí pár desítek milionů, abychom se mohli srovnávat s mapami na Seznamu či Rajčeti. Naši programátoři pracovali s dostupným softwarem, který bylo možné naimplementovat do našeho systému. Takže ta mapka s trasou je opravdu jen orientační. Nám jde spíše o to, aby lidé vkládali své výlety, a to nejlépe i s články, aby inspirovaly k výletům další čtenáře. A takto hezky to máme, myslím, jenom my... Zatím testujte, časem to ještě vylepšíme. Podle kolegů by například šlo zpřesnit trasy výletů dle GPS, tedy pro ty, kdož vlastní chytré mobilní přístroje. A co se týče dotazu Ilony, nemusí to být výlety jen v Česku. Ale neměly by to být stejné trasy, jako že si tam někdo bude zaznamenávat každodenní kolečko kolem rybníka (obrazně řečeno). Takže testujte a hlavně choďte! Přejeme pěkné adventní dny v přírodě.
Jarmila Fialová
3.12.2018 13:30
Trasy svých pěších výletů mám s fotkama,mapkou i počtem km na rajčeti - jednoduché,přesné a rychlé vložení.
Mirek Hahn
3.12.2018 13:15
Klídek, Ilono :-) však to není olympiáda. Nevidím to ani jako vzájemnou soutěž. Spíš to mám jako soutěž sám se sebou, jestli se párkrát vyhrabu na výlet a nezapomenu to nafotit.
Mirek Hahn
3.12.2018 12:32
Po přepnutí na "Turistická trasa 2" se to sice chytne i pěších cest ale je to jen jednorázová needitovatelná navigace. To nevyhovuje, nemůžu to upravit na skutečnou trasu kudy jsem šel.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA