FOTO: autorka
Zima v Praze
27. 11. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
30.11.2018 21:53
Pražská zima, zdá se, nic moc. Věnuj se její kráse, zapomeň na nemoc.
Možná i v Praze bude krásně sněžit
a zimu podaří se v zdraví přežít. :-)
Lidmila Nejedlá
29.11.2018 22:16
Věrko, to je povedené! Jen bych dodala, že na moji povahu, mi spadne rampouch na hlavu.
Hana Nováková
28.11.2018 09:18
Krásná básnička, kdo umí, umí, protože i tak vtipně se dá básnit o zimě v Praze.
Blanka Macháčková
27.11.2018 11:41
Zde na vsi zdravé povětří, snad nemoci mě ušetří. Přesto však mířím k Praze, kde s dětmi je mi blaze. Věrko, přeji hezký vánoční ale i předvánoční čas.
Hana Rypáčková
27.11.2018 10:04
Tak nevím, raději bych Advent strávila na horách...Ale to setkávání s rodinou a přáteli mě láká víc. Hezké a vtipné Věro.
Zuzana Pivcová
27.11.2018 09:54
Jsi pozorovatelský talent, jak vidno, nejen při fotografování. A narozdíl ode mne Ti neschází i vtipné ztvárnění situace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA