Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Mužíková
1.12.2018 22:14
Jitko, zázraky se dějí.
Jitka Chodorová
1.12.2018 12:31
Děkuji všem za milé komentáře, také je mi Chorvatsko blízké, už z mnoha důvodů, ale návraty se mi nedaří už celých 7let, a já jsem dala ten slib, který možná už nesplním, a já jsem zvyklá své sliby plnit, jenže okolnosti jdou zatím proti mě, a to mě dost mrzí, jsem ráda, že většina z vás pochopila, o čem v básničce píši. Děkuji.
Jarmila Nedvídková
1.12.2018 11:37
V 1969 jsem s kamarádkou procestovala stopem Jugoslávii od Italských hranic až po Albánii a zpět domů. V Dubrovníku se nám tak moc líbilo, že jsme do moře hodily drobné peníze s přáním, ještě se tam někdy vrátit. Splnilo se mi to skoro po čtyřiceti letech. Moře miluji, ať je to v jakékoli zemi. Přeji Ať se vám plní i vaše návraty.
Jitka Caklová
30.11.2018 16:38
Jitko, sliby se mají plnit. Tak já Ti z celého srdce přeji, aby i Tobě se to povedlo.
Marie Doušová
30.11.2018 10:33
Hezké vzpomínání..*******
Zuzana Pivcová
30.11.2018 10:12
Vím, že už před pár lety ses tu přiznala, jak toužíš znovu po moři. Něco jiného je vlastní slib a něco jiného různé okolnosti. Ale jak píše Jana, ve vzpomínkách jsi u moře často a možná tu blízkost prožíváš víc než mnozí, kteří se tam jedou hlavně vykoupat a opálit.
Alena Vávrová
30.11.2018 09:28
Jitu, tak ohledně lásky a obdivu k moři a touze jej znovu spatřit, jsme dvě ;-) . Moc krásně jsi to vyjádřila verši. Věřím, že si ten slib splníš.
Hana Nováková
30.11.2018 09:06
i když se říká: slibem nezarmoutíš, ale z veršů je naprosto jasné, že ve Vašem případě se slib splní, tak hodbě štěstí...
Jana Šenbergerová
30.11.2018 08:56
Jitko, já ti moc přeji, ať se ti podaří tvůj slib dodržet. Ve vzpomínkách se k němu vracíš často a ve verších moc hezky.
Dana Puchalská
30.11.2018 07:45
Moc hezký slib.