Ilustrační foto: Soňa Prachfeldová
Poslední list v kalendáři
4. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Nedvídková
5.12.2018 14:11
Moc hezky podané, je tam vše co lidskému srdci,oku duši milé. Děkuji
Soňa Prachfeldová
4.12.2018 19:18
Jani půvabné veršotepectví, je mi velkým potěšením , že moje fotka je tu též. Děkuji.
Alena Vávrová
4.12.2018 17:04
Mám na stěně poblíž pc pověšeny všecky tři íčkové kalendáře a ještě jeden od našich regionálních fotografů. A pořád je otáčím. I na ten nový je tam ještě místo ;-) .
Jana Šenbergerová
4.12.2018 14:47
Za obrázek děkuji Soně a redakci. Udělal mi radost. Mám ho teď denně před očima s dalšími dvěma a krásnou básní, protože kalendář visí nad počítačem. Až vyměním kalendář za nový, schovám si ho k těm předcházejícím. Díky za všechno, co v nich mohu najít. :-)
Marie Doušová
4.12.2018 10:37
Už ho vidím na stěně ,jak tam pěkně visí a tvé básně, se do něho v píší. Moc hezké.*******
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA