Soutěž: Nejsmutnější vánoce
Foto: autorka

Soutěž: Nejsmutnější vánoce

7. 12. 2018
Soutěž - Nezapomenutelné vánoce
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Elenko, po přečtení Tvého příspěvku mám husinu po celém těle...A jsem ráda, že všechno nakonec dobře dopadlo a Ty jsi navíc dostala svou knihu. Mïmochodem, na to, že jsem velká čtenářka, tak ji neznám :-).
Libuše Křapová
Eleno, uf. V závěru tvého příběhu se mi ulevilo, že to dobře dopadlo.
Marie Seitlová
Elen, moc smutný příběh tvého dětství, na ten se nezapomíná. Ale nakonec tatínkovi pomohli a i kniha byla.
Věra Ježková
Elenko, tvůj příběh je velice působivý. Při jeho čtení se mi tajil dech.
Alena Vávrová
Ach, Elenko, to je velmi jímavý příběh, vzal mne u srdce. Ano nikdy nikdo nevíme, co nám život uchystá...
Alena Tollarová
Jsou zážitky, kterých by měly být děti ušetřeny. Nejen o vánocích. Ale život se neptá a obrací jeden list knihy života za druhým. U štědrovečerního stolu jste neseděli nejen vy, ale ani pan doktor s jeho týmem, který Tvého tatínka vracel zpět ... i osudy neznámých lidí se protínají. Na konci jsem si oddychla, přesto je mi do pláče a jsem ráda, že to dobře dopadlo.
Jitka Caklová
Život píše příběhy, radostné, jindy smutné, někdy dokonce tragické a my jsme jeho herci, jednou na slunném palouku, jindy v slzavém údolí. Elen díky za jeden z nich ♥
Eva Mužíková
Eleno, tak ten pohled na rudý sníh a bezmocnost k tomu, to musel být opravdu velice silný zážitek pro jedenáctiletou dívenku. Naštěstí s dobrým koncem.
Naděžda Špásová
Elen, ani se nedivím, že si tohle pamatuješ. Bylo moc dobře, že to i dobře dopadlo. :-)
Jana Kollinová
Ani nevím jak to napsat, ale při čtení jsem vnímala bolest, bezmocnost a šok malé dívky, která viděla seděl tatínka v jeho vlastní krvi. Naštěstí vše dobře dopadlo. Eleno, je to napsané tak sugestivně, že ještě několik dnů budu na nešťastnou náhodu myslet. Nakonec se většinou vše v dobré obrátí a život je opět krásný.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%