Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Blanka Macháčková
9.12.2018 15:47
Zdenka H. bych brala jako svého K. H. Borovského a Oldřicha Č. jako svého mluvčího.
Oldřich Čepelka
8.12.2018 22:40
Lidi, děkujte bohu nebo komu chcete, že máme takový server, jako je i60.cz! Protože tady je oáza normálnosti, slušnosti a respektu. (Drobounké odchylky teď nepočítám a nebudou nikdy převažovat.)
Dana Puchalská
8.12.2018 13:49
Super. Hlava dutá která ty drby hltá. Pryč od nich. Je to na pováženou, za čím se lidi ti ženou. (Přišlo mi na jazyk i horší pojmenování.) Anonym schová se i za komín.
Hana Nováková
8.12.2018 09:45
souhlas se všemi níže uvedenými články. Pane Zdeňku trefně napsané. I za anonymitou stojí ty nehorší trestné činy co si jen dovedete představit. Nelze to asi moc ovlivnit, ale je to hodně nebezpečné a pak, když by se k tomu přidaly i zahalovací šátky, další téma k diskuzi, ale určitě si nebudu kazit adventní čas...
Hana Rypáčková
8.12.2018 09:18
Zdrhám od toho. Říkám si, co je to za lidi, že se celý den vybavují a nadávají si navzájem? Hlavně , že mají internet.
Libuše Křapová
8.12.2018 08:58
Naprosto přesné a výstižné. Velmi zřídka na diskuze nakouknu a velmi rychle odtud prchám
Zuzana Pivcová
8.12.2018 08:41
Někdy jsem si náhodou otevřela debatu u článku na Seznamu, ale to se nedá číst. Tam opravdu hraje roli ta anonymita. To je kdekdo frajer/ka. Díky, Zdeňku, za výstižné zhodnocení.
Jana Šenbergerová
8.12.2018 08:01
Zrovna jsem sem došla přes Novinky. To jste, Zdeňku, přesně trefil. Přesto je to všechno o tom, že máme různé představy a zkušenosti. Často je mi nejmenovaných jmenovaných líto, protože kdoví, čím si v životě prošli.
Jitka Caklová
8.12.2018 07:41
Nitkami zloby svázaní, myslíce že jsou nadaní, kují pikle v slepém davu, nevědouc že jdou na popravu.
Jitka Caklová
8.12.2018 07:22
Schovávají ji za masku pózy, rádi mydlí druhým schody. Nevědouc co činí, přidávají se i jiní