Proleťte se v legendárním českém letadle Let L-410 Turbolet. Foto: Archiv
Netradiční dárky pro seniory: letecký simulátor či sauna s výhledem na hrad
13. 12. 2018Hledáte netradiční dárek, kterým potěšíte seniora? Nejlépe zážitek, na který bude ještě dlouho vzpomínat? Zde je několik tipů.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
10.12.2019 00:41
Jste dobří, když toužíte po seskoku padákem. Mně je zle jen pomyšlením na řetízkový kolotoč. Ale jste dobří!
Ladislav Vesecký
18.9.2019 14:02
Velká omluva pro paní Stočesovou. Omylem jsem na foto dne nechtěně dal 2 hvězdičky. Samozřejmě *****
Elena Valeriánová
15.12.2018 23:20
Vzhledem k tomu kolik je na íčku fotografek, tak proč kurz fotografování jen pro dědečka?
Blanka Bílá
15.12.2018 20:48
Pro někoho super, pro mne, až na ten pobyt v zámku apod., neskutečná bejkárna.Radši bzch večerní výhled z okna na zasněženou krajinu, k tomu andělské zvonění, či světlo svíčky, oheň v krbu, hezkou jemnou hudbu, procházku zasněženou krajinou, lesem, třeba s někým blízkým, milým, i beze slov.
Libuše Křapová
15.12.2018 14:43
Já si chci tandemový seskok nadělit příští rok k narozeninám. Snad mne pro váhu neodmítnou :-)
Danuše Onderková
14.12.2018 10:31
Seskok padákem mne čeká letos, a stejně tak 30 minutové pilotování ultralehkého letadla. To mne láká víc než letecký simulátor. Oběma si splním svůj sen.
Jana Slavíková
14.12.2018 08:06
Tandemový seskok padákem jsem chtěla k šedesátkám, ale když jsem zjistila, že budu muset prozradit svou váhu, změnila jsem to na letecký simulátor. Hodinu jsem "létala" nad chorvatským pobřežím a bylo to úúúúžasné.
Zdenka Jírová
13.12.2018 22:55
Dnes jsem v televizi viděla také netradiční dárek pro seniory . ukazovali 102 paní, ikerá jako dárek dostala asistovaný seskok padákem z 400 m. Prý začala skákat ve 100 letech.
Danuše D'Engeli
13.12.2018 09:19
Já mamce dávám baťohy, aby v nich mohla nosit nákupy. Ona mi vždycky při každém nákupu poděkuje a vzpomene si na mne.
Karel Boháček
13.12.2018 07:53
Pobyt na zámku je dobrý tip. My tak byli na Hrubé skále, Děčíně, na faře ve Valeči, Kosti. Super - doporučujeme !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA