Škoda z lásky:  Na závodní trati a v plné rychlosti
Foto: autorka

Škoda z lásky: Na závodní trati a v plné rychlosti

12. 12. 2018
Soutěž: Škoda z lásky
Hodnocení:
(5.1 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Asi by se mi též svíral žaludek, ale zase , kdo nic neprožije, tak neví ...
Zdenka Jírová
Tak nezapomenutelný zážitek to asi opravdu byl.
Dana Puchalská
Na takový zážitek se prostě nezapomene. Super.
Blanka Macháčková
Jak se říká, člověk má zkusit všechno. I když to bylo částečně nedobrovolně, máte nezapomenutelný zážitek.
Eva Mužíková
Marcelo, dokáži se vžít do Tvých pocitů, já bych se ze strachu asi po.... Jsi statečná. Hezký příběh. Bertice
Zuzana Pivcová
Se jmenovaným řidičem jsem jela jen kousek po městě, a to jel krásně. Je to dobrý řidič a závody jezdí už asi 40 let. Se závodníkem jsem jela kdysi stopem z Budějovic na Hlubokou. Netušila jsem však, ke komu lezu do auta. Bylo mi 17. Když se mnou "přilétl" za pár minut na Hlubokou, usmál se a řekl mi, že můžu doma říct, že jsem jela se závodníkem. Nevím, kdo to byl, bylo to ale oboustranně riskantní.
Dana Kolářová
Zajímavý zážitek.
Naděžda Špásová
Marcelo, to bylo asi zajímavé, i když se zavřenýma očima toho moc vidět nebylo, viďte. Já jsem jen spolujezdec, ale rychlou jízdu opravdu nemusím. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%