Manželská etuda
16. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Nedvídková
18.12.2018 22:26
Skoro jsem se lekla,že máme domácí odposlech, jako by sepsalo o nás...již 46 let kořeníme naše soužití podobnými rozpravy, špičkování . V poslední době tím dostáváme naši 14. letou vnučku, jak se říká do kolen. Čím dál častěji slyšíme, no teda dědo,no teda babi...a je veselo
Alena Tollarová
18.12.2018 12:50
Něco mi to připomíná ... u nás to jiskří obdobně. Ráda říkávám, když se snažím dostat do krabičky olejovek, že kdyby mi utekl s nějakou blondýnou a zůstaly mi jen oči pro pláč a krabička olejovek, tak umřu hlady :)
Marie Doušová
17.12.2018 09:45
Smysl pro humor je ve vztahu dvou lidí potřebný a já ho hodnotím kladně. *********
Danuše Onderková
17.12.2018 08:42
Jitko pěkné, i já mám ráda takový smysl pro humor, byť ho nesdílím se svou polovičkou, ale třeba s dětmi...
Dana Puchalská
16.12.2018 13:31
No toto, kdo by to do Radka řekl. :-) :-) :-) Pobavila jsem se, znám to sama. My se doma taky tak podobně škádlíme. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA