ilustrační foto: pixabay.com
Posezení ve virtuální kavárně 2
17. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
17.12.2018 20:41
Nedávno byla ve Všechnopárty a moc jsme se pobavili. Taky ji ráda poslouchám. Zatím jsem od ní nic nečetla. :-)
Alena Vávrová
17.12.2018 20:38
Knížky Ivanky Deváté mám ráda a už jsem jich několik přečetla, její humor a výřečnost se mi moc líbí.
Dana Puchalská
17.12.2018 18:29
Ano paní Ivanka Devátá je skvělá vypravěčka a spisovatelka taky. Díky za připomenutí.
Věra Ježková
17.12.2018 17:49
Knížek I. Deváté jsem přečetla několik. Bohužel si jejich obsah nepamatuji. Vím jen, že se mi líbily. (Nepaměť na přečtené knihy /a zhlédnuté filmy/ mám odjakživa. Nepříjemné to bývalo zejména u zkoušek z literatury.)
Zuzana Pivcová
17.12.2018 17:16
Já stejně jako Blanka, budu se muset polepšit, protože jsi mě docela svým výběrem zaujala.
Blanka Macháčková
17.12.2018 14:42
Vím, že Ivanka Devátá píše, ale zatím jsem od ní nic nečetla. Děkuji za reference a tipy.
Marcela Broumová
17.12.2018 13:55
Díky, ve virtuální kavárně jsem ráda pobyla. Většinu knížek I. Deváté jsem četla, příjemné na dovolenou.
Elena Valeriánová
17.12.2018 13:35
Jani, zřejmě ses mi dívala přes rameno, když jsem dnes dopoledne stala v obýváku před knihovnou. Ráno mi totiž přišla SMS od sociální pracovnice z našeho pečovatelského domu, jestli se mnou mohou počítat na čtení i v příštím roce a jestli bych mohla přijít číst už 3.1.2019. Potěšilo mě to, ale po poslední smutné knížce by to chtělo něco veselého, lehčího. Myslím, že si vyberu něco z tvých typů, jen musím do knihovny. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA