ilustrační foto: pixabay.com
Posezení ve virtuální kavárně 2
17. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
2.1.2019 12:31
Tu, která se mi zatím líbila nejvíc, Koukám se okolo, jsem našla pod stromečkem. Mohu po ní sáhnout, kdykoliv se mi zachce.
Věra Lišková
20.12.2018 17:58
Chtěla jsem napravit, že jsem od paní Deváté ještě nic nečetla, ale v knihovně mají všechny její knihy půjčené čtenářům. Je o ně velký zájem. Možná je to inspirace pro Ježíška.
Alena Tollarová
18.12.2018 19:01
Rodinný podnik mám ve své knihovničce a je fajn po něm sáhnout, když si člověk potřebuje spravit náladu. Ivanka Devátá a její humor můj šálek kávy je.
Jana Šenbergerová
18.12.2018 13:20
Hani, možná děláš chybu. Tebe bych si s jejím humorem docela spojila. Ale možná se mýlím. :-)
Jana Šenbergerová
18.12.2018 13:19
Eli, jsem zvědavá, která z nich tě nejvíc osloví, a která se bude líbit tvým posluchačům. Pro každého nemusí být její humor lehce stravitelný.
Hana Rypáčková
18.12.2018 08:34
Tak to není Jano můj šálek čaje. Po knize Deváté jsem nikdy nesáhla. Možná později ...Ale když mi chutná od spisovatele nějaká kniha, taky si ho celého vyčtu...
Elena Valeriánová
18.12.2018 07:00
Tak já už mám rozečtenou Lázeňskou kůru a budu ji číst i v mém Knižním klubu. V knihovně byla k mání čtyři knížky, všechny jsem si půjčila. :-)
Jana Šenbergerová
17.12.2018 23:48
Děvčata, ráda jsem s vámi "poseděla" v této virtuální kavárně. Děkuji za vaše příspěvky. Už se těším na všechny její další knížky, které jsem ještě nestihla přečíst.
Marie Seitlová
17.12.2018 22:15
Jani zajímavé posezeni ve virtuální kavárně. Od Ivanky Deváté jsem četla Lázeňskou kůru a moc se mi líbila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA