McDonald ‘s – firma, která mě udržuje ve střehu
ilustrační foto: pixabay.com

McDonald ‘s – firma, která mě udržuje ve střehu

18. 12. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
EVA ŠORMOVÁ
Omlouvám se, neboť jsem se spletla . Toto s kódem na WC se nám stalo v KFC. Ale s WC u "McDonalda" mám také určitou zkušenost. Tam jsem šla na WC s myšlenkou, že si lísteček o zaplacení WC musím schovat , u pokladny při placení jídla ,ho pak předložit a částka mi bude odečtena. No a co myslíte. Jídlo jsem si objednala , pak hezky zaplatila a na lísteček samozřejmě zapomněla ./přestože jsem ho měla hezky uklizený v peněžence / Ale chlapec u pokladny mě upozornil, že lísteček platí 1 měsíc. - to jenom , kdyby se vám něco podobného také stalo .
EVA ŠORMOVÁ
Blanko, já jsem se s "kódem " na WC setkala teprve nedávno a to ještě takovým zvláštním způsobem . Sedíme s kamarádkami u stolu, baštíme a na tácku na stole máme položenou účtenku . Načež přišla k našemu stolu nějaká "slečna" , podívala se na naší účtenku a zabručela si. "číslo kódu je ...., " opakovala si ho a odešla . My jsme pak zjistily, že přišla z venku z ulice a potřebovala si jen dojít na WC a už to znala , že musí vědět kód a my jsme jí ho takto připravily . Byly jsme h o d n é , že ?
Jitka Caklová
To "mládí", které různé operace bravurně zvládá a nebo nesrozumitelně vysvětlí, mám permanentně k dispozici doma :-). Ale musím se pochlubit, že samoobslužnou pokladnu v Kauflandu už zvládám. A co se týče "potřeby", tak "držák zatím dobrý :-)", přece jen řídí to mozek :-). Dík Blanko za pobavení.
Elena Valeriánová
Poučný článek a já vám děkuji :-) Jakobych tam byla s vámi i ty nohy křížem si umím dobře představit. Do Fast foodu nechodím a jak je vidět, tak to i zůstane.
Jana Šenbergerová
Není nic horšího než narazit v nouzi nejvyšší na zamčené dveře WC. A pak také když sice svíráte v dlani pětikorunu, ale vhodit musíte osm korun, které samozřejmě nemáte. Překvapením bylo i za 15. Do podobných zařízení nechodím, ale je dobré vědět. Snad to nezapomenu, než se v některém ocitnu. :-)
Naděžda Špásová
McDonalda jsme navštívily zrovna včera. Objednala jsem naštěstí u kasy, a dcera, která je tam jak doma, ta se vyblbne u panelu. Vidíš, a byla na WC taky, asi to tam jde normálně, protože účtenku jsem měla já. Po operaci očí ty brejle taky musím vytahovat. Fakt jsem se pobavila. :-)
Věra Ježková
Blanko, jsem sice holka z Prahy, ale o světě toho víš víc než já. V mekáči jsem nebyla aspoň dvacet let, v cizině jsem tam chodila kvůli záchodům zadarmo. Kartou neplatím vůbec, ani cash, já hezky po česku v hotovosti. Mám hloupý telefon (s foťákem), u pokladen jsem se naučila přikládat kartu obchodu k takovému zeleně svítícímu udělátku. Mládí vedle sebe nemám, vlastní stáří se brání novotám. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Kdo jezdí na poznávací zájezdy ví, že základem spokojenosti je najít veřejné WC a prodejny McDonald je zatím mají v pořádku, zdarma a čisté. Jejich prodejny jsem např. našla ve Lvově, Miškolci a dalších městech Evropy.Globalizaci nezastavíš. Jejich produkty nejím.
Oldřich Čepelka
Já naprosto neracionálně a bezdůvodně vynechávám všechny KFC a Mcdonaldy, nějak se mi eklují. Asi to bude tím, žeš jsem kdysi na hlavním náměstí v Liberci, když tam McD. začínal, viděl nějakého pána, jak vychází z toho bistra a svírá v dlani jakýsi karbanátek mezi chleby, z něhož mu kapalomastidklo nebo nějaká šťáva. Aspon mi to tak připadlo a tak jsem si řekl, že tyhle výrobce obézních a brzy mrtvých lidí vynechám. Zatím jsem vydržel. (Nebudu-li někdy potřebovat rychle na záchod...)
Zuzana Pivcová
Já jsem, Blanko, tohle zažila poprvé u Anděla v KFC na jaře, když jsem šla hladová od zubařky. Něco jsem si tam dala a před odchodem šla dlouhou cestu do suterénu na WC. Ovšem účtenku jsem už měla kdovíkde. Netušila jsem, že je to na kód. Kód jsem už zažila v restauraci ve Spálené, kde ho však hostům říkala servírka. Tak tady v KFC jsem čučela jako truhlík, až přišla nějaká paní a došlo jí to. Ovšem účtenku měla nahoře u stolu u dcery. Tak se vrátila a pak jsme šly obě. V Quadriu u Máje je to všude. Takže hlídám účtenky, jestli není zcela dole kód. Díky za pěkné pobavení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%