Foto: autorka
O těšení
20. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
23.1.2019 18:40
Hezký článek Věrko, já osobně se těším / i přes mé zdravotní problémy/ ze všeho. Těšení je užasný pocit, pro mne to znamená těšení se na děti, mámu, svoji práci, učení ...........Přeji každému člověku, aby se radoval ze všeho. Když mne třeba potká ráno to, čemu se říká manio depresivní stav, hned vezmu do ruky knížku s jenom pozitivními informacemi a hned se stav mysli změní. I přes všechny problémy, mne baví život. Měj se krásně, Danuše
Zuzana Pivcová
22.12.2018 20:41
Víš, Věrko, já se těším ve smyslu raduji z toho, co je, ne na to, co bude. Takže u mě je to "über" a ne "auf" (povídala germanistka germanistce :-D).
Věra Ježková
21.12.2018 16:08
Děkuji vám za další reakce. Ali, máš za jedna. Víš, že je rozdíl mezi Nový rok a nový rok. Samozřejmě že to bez těšení nejde. Já jsem v tom svém přemítání měla na mysli hlavně významnější události. Teď se třeba těším, že zítra k obědu upeču muffiny s nivou a anglickou slaninou, které jsem ještě nedělala.
Alena Tollarová
21.12.2018 12:47
Věrko, nezeptala ses Těšíte se na Nový rok, ale ... na nový rok. Takže suma sumárum, v novém roce dosáhnu věku příjemného pro zakupování jízdenek. A na to se fakt těším. Těším se vůbec ráda. Vstupenky zakoupené půl roku před vystoupením ve mně vyvolávají příjemné představy a mám je raději než rychlovky, kdy si těšení neužiju. I když můj loňský zážitek roku, koncert Sarah Brightman, jaksi last minut byl a těšení se nekonalo. Ale teď už se těším na ten, který bude příští rok a už začnu pokukovat po vstupenkách. Ale jsou i malá těšeníčka a těch je samozřejmě víc. Ano, těším se ráda.
Marie Doušová
21.12.2018 11:07
Nemám důvod se těšit na Nový rok, pro mě se nic nového nestane a budu za to ráda. Nemám ráda překvapení,vždy ve mě zatrne , že se děje něco ošklivého,co nemohu ovlivnit. Těšení je docela zvláštní výraz, neboť nevím na co se těšit ,raději jsem ráda , že krásné a hezké chvíle jsou a věřím ,že i do budoucna nějaké budou.Těšení je asi nejvíce pro děti......
Helena Votíková
21.12.2018 09:19
Věrko tvoje úvaha mě donutila se zamyslet :-). Jsem těšící se typ. A bát se, že to nevyjde? I to je k něčemu dobré, asi to tak mělo být a určitě se najde i na tom nevydařeném něco pozitivního, ukáže nám to něco jiného. Neumím si představit, že bych život žila bez těšení.
Hana Šimková
21.12.2018 06:17
Člověk se má stále na něco těšit. Že se ráno probudím atd. Kdybych se na nic netěšila, tak život nestojí za nic. Neříkám, že to těšení se mi vždycky vyplní, ale neodradí mě to a těším se dál.
Oldřich Čepelka
21.12.2018 00:03
Proč bych se těšil právě na nový rok?Mám pořád dost plánů a cílů bez ohledu na kalendář. Natož mít předsevzetí! A tak se těším zatím jen z toho, že vy se na něco těšíte.
Věra Ježková
20.12.2018 20:27
Jani, díky moc za krásnou reakci. Těšila jsem se!, jestli a co mi napíšeš. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA