Předvánoční přemítání
ilustrační foto: pixabay.com

Předvánoční přemítání

21. 12. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Pravdivý článek, ano když jen trochu projevíme lidský zájem o druhé , obohatí to i nás. Pokud můžeme, buďme aktivní duševně i tělesně. Život je dar.
Oldřich Čepelka
"Pěkná příhoda" Aleny T. Jsem taky v kontaktu s Jež. vnoučaty. A taky s Veronikou K., která má na starosti děti jako je Pamela, kterou v článku zmiňuju, takže Ivano, ani koruna by se ztratit neměla, na režii tam získávají jiné peníze.
Hana Rypáčková
Vánoční čas je ten nejlepší čas k zamýšlení.
Jana Šenbergerová
Přispívám lidem, zvířatům, přírodě. Potřebných jsou spousty. Stačí se rozhlédnout ...
Alena Tollarová
Množinu mých přání na letošní rok (vylézt na Sedlo, Bořeň a Lipskou horu) se mi splnit nepodařilo a přesouvám ji na rok 2019. Poslouchala jsem v rádiu pořad o Ježíškových vnoučatech, která se složila pánovi na elektrický vozík. Ačkoliv nemá obě nohy, nemá na něj ani nárok od VZP. Tak mě to vzalo, že jsem sedla a poslala peníze, které se stanou částečkou množiny a splní přání někomu dalšímu.
Oldřich Čepelka
Pište, doplňujte, překonávejte mě. Nevadí mi to, jde osplečné dílo. Jen chci připsat, že můj minipříspěvek pro Pamelu už je též zveřejněn na https://sance.cz/detail-prani/2264. Třeba vás to bude inspirovat a Pamela bude jednou tančit ve Stardance :-)
Věra Ježková
A čin, kterým jste ublížili. (Jeden takový mám. Bylo to z hlouposti, ale stalo se. Už je to dávno.) // Pro radost si něco dělám každý den, považuji to za samozřejmost. Pokud lze, udělám něco i pro druhé. Rekapitulovat den v šest večer by na mě bylo brzy, protože to na mě to nejlepší zpravidla teprve čeká: něco dobrého k večeři a před spaním, kafe, PC, knížka. Před usnutím si celý den promítnu a představím si další.
Zdenka Soukupová
Také souhlasím. Když se to takhle napíše, vypadá to všechno tak jednoduše a samozřejmě. Ale ruku na srdce, uvažujeme tak? Nebo se raději pořád "nimráme" ve svých bolístkách a křivdách a kvůli tomu ty malé radosti vůbec nevnímáme? Vždyť tak ubližujeme sami sobě! Tak to zkusíme trochu změnit, ano?
Zuzana Pivcová
Svatá pravda. A ty tři každodenní věci nejsou marné. Zkraje mi to možná bude připadat trochu vykonstruované, ale pak už přijdou na mysl samy. Díky. P. S. Akorát jsem se musela pousmát nad částí písňového textu "za množinou přání leží nový svět". Nepochybně vznikl v době výuky množin, což bylo dost děsné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%