Foto: autorka
První pětka do Stovky
26. 12. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
27.12.2018 17:41
Pěkný počin. Byla jsem zvědavá, jestli se tahle pětka zobrazila v mapě. Nezobrazila. Já jsem si taky vyšla tak nějak, ale vůbec se mi nepodařilo body-zastávky zužitkovat. Mapa mi vytrvale vyznačovala trasu jinudy, než jsem šla, tak jsem to vzdala. Já bych takhle potřebovala vytáhnout mojí polovičku, ale to jsem už vzdala taky. Tak ať se daří a tu stovku určitě dáš!
Helenka Vambleki
26.12.2018 20:54
Jejda, Dano, ty máš postřeh, na plotě je napsáno, že v ohradě jsou lamy - ale jsou tam asi i nějací kozlové či berani - člověče, já se při příští procházce parkem kouknu, jestli tam je někde i druhá tabulka, kdo to s lamami sdílí výběh :-)
Zuzana Pivcová
26.12.2018 19:34
Helenko, já jsem to zprvu také pojala velmi razantně, až jsem si uhnala nachlazení a rýmu. Teď budu šlapat jen piánko, vždyť mám na to ještě pomalu celý rok. Díky za hezké vyprávění.
Jitka Hašková
26.12.2018 18:05
Helčo, bezva začátek! Gratuluji. Také bych potřebovala někoho, kdo by mě denně vytáhl ven.
Jana Šenbergerová
26.12.2018 17:05
Hezky jsi začala, Heli. Včera jsem se s dcerou Helenkou trmácela lesem přes Hadí louku v pořádné chumelenici. Dokonce jsem i fotila. Musím se podívat, jestli se ta procházka dá zdokumentovat. V tom případě bych už také měla své první kilometry do Stovky. Tak vám držím oběma pěsti. Dimkovi, aby neustoupil a tobě, abys neodstoupila od smlouvy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA