Foto: archiv autorky
A zase nový rok
3. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
5.1.2019 00:02
Myslím, že podobný článek by napsal mnohý z nás. Prožila jsem Nové roky krásné, plné nadějí, ale i velmi špatné a beznadějné. Ale - nic netrvá v světě věčně, tak se mi vrátily Nové roky dobré a věřím, že jich ještě pár užiji.
Marcela Pivcová
4.1.2019 11:03
Svému Novému roku přeji, aby mi dal prožít všechny dny ve zdraví a v dobré náladě. A aby trval "opravdu tolik dní", které jsou mu kalendářem dány. Nějak se mi zdá, že v posledních létech je čím dál, tím víc kratší.
Olga Štolbová
4.1.2019 09:30
Ani já se s Novým rokem nebavím, však on mi zase přinese něco s čím si nebudu vědět rady. A tak občas bojuju, někdy se vezu, někdy si lebedím. Jsem šťastná, že jsem. Hani, a ty jsi vlastně také šťastná a spokojená, takže je všechno, jak má být. Moc hezké povídání... ♥
Hana Rypáčková
4.1.2019 08:42
Krásně jsi to popsala, s nadsázkou, humorem tobě vlastním. Přeji ti hodně světla do života i tvé krásné rodině. Připíjet si čímkoli s nëkým, s kým ti je dobře, moc ti to přeji...
Zuzana Pivcová
3.1.2019 18:52
Haničko, vzala jsi to pěkně od rány, hlavně ty kluky a chlapy, s typem humoru sobě vlastním. Ale mezi tou kritikou jsi nechala po pravdě zasvítit to důležité. Přeji Ti i nadále hodně světla, vlastně čím dál víc, a pozdravuji Anděla.
Hana Nováková
3.1.2019 14:36
Osud promítnutý do života nikdo neošálí, musí se vše brát jak to osud a život ruku v ruce připraví. Někdy je to hezké, někdy méně, ale žít se musí hlavně pro své děti a jejich děti a třeba i proto, že ráno vyjde slunce, bude bouřka, nebo bude poletovat sníh. Život rychle uteče a žijeme ho jen jednou, není na zkoušku a co bude pak? To jen Pán Bůh ví....
Naděžda Špásová
3.1.2019 14:29
Hanko, přečetla jsem to do konce. Chvíli beznaděj a pak už tam toho optimismu bylo víc. Máš hezkou rodinu, vůbec nejsi sama. Přeji ti, aby ti ten spolusdílející vydržel hodně dlouho. Já se pro jistotu s Novým rokem moc nebavím. :-)
Věra Lišková
3.1.2019 13:54
Rodina je to krásná, to se musí nechat. Jinak, chyby nasekal každý, můj výčet by byl ještě šťavnatější, škoda vmluvit. Budiž mi také omluvou, že děti si vedou celkem dobře, takže moje výchova nebyla zas tak špatná. Přeji hodně štěstí po celý nový rok a těším se na další Vaše psaní.
Jana Šenbergerová
3.1.2019 13:24
Hanko, já si to přečetla ráda a vůbec se ti nedivím, žes to napsala právě tak. Je-li na té fotce tvoje rodina, přeji nejen tobě, ale i jí do nového roku všechno nejlepší. Co to bude, si určitě dovedete vybrat sami. A ať to konečně všechno vyjde podle tvých představ. Nebuď nepřiměřeně skromná a dovol jim dostatečný rozlet, aby ti přinesly, po čem toužíš.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA