FOTO: autorka
Tip na výlet - Oltářík a Košťálov
5. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
5.1.2019 10:58
…Výlet na jaře, až budou kvést stromy? …Líbil by se mi moc, ale na jeden den příliš daleko. Zajímavý tip na výlet a kouzelné foto pohledy.
Dana Puchalská
5.1.2019 10:46
To prostě nemá chybu. Alenko jedním slovem, které tu Tvoji cestu s krásnou fotodokumentací vystihuje je KRÁSA.
Naděžda Špásová
5.1.2019 10:33
Oltářík neznám, ale na Košťálu jsem byla, psala jsem o tom, fotky mám podobné. Nedávno jsem dala jednu na FD, ty jsi rám pak dala podobnou.
Zuzana Pivcová
5.1.2019 09:55
Což,já bych také chodila sama, ale spíš bych to neušla. Zaujal mě název Košťálov, protože stejně se jmenovala obec pár kilometrů od Lomnice nad Popelkou. Tak díky, cestovatelko s foťákem.
Jaroslava Handlová
5.1.2019 09:42
České Středohoří nám může svět závidět. Álo, tímto článkem i fotkami jsi vytvořila krásnou pozvánku. Pokud mi to vyjde, můžeš počítat s tím, že tam zjara sama nepůjdeš. A k závěrečné fotce musím jen dodat: taky zdravím fotografku!
Elena Valeriánová
5.1.2019 09:33
Nádherná procházka, slovem i fotkami. Šla jsem v duchu s tebou a bylo mi dobře i smutně. Smutně z toho, že jen v duchu. Fascinují mě dvě, ne tři věci. Za prvé tvoje vůle a odvaha chodit krajinou sama, za druhé tvé místopisné obdivuhodné znalosti a za třetí ty pohádkové názvy Českého středohoří - Oltářík, Děkovka, Srdov, Brník a další. Ani nevíš, jak ráda bych se toho rozkvetlého výletu zúčastnila. No uvidíme, co jaro přinese. V každém případě krásná vzpomínka na podzim a krásná pozvánka na jarní putování. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA