FOTO: Databázeknih.cz
Čtenářská výzva 2019
4. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
8.1.2019 22:17
Všem, kteří to zkusí, přeji krásné zážitky s knihou nejen během tohoto roku.
Jarmila Nedvídková
6.1.2019 17:18
Jsem velká čtenářka knih. Kniha nebo autor mě buď zaujmou, nebo vybírám podle intuice, či na doporučení někoho, komu se kniha líbila. Do databáze knih na internetu zabrousím často. Výzva?.... hm, již první kniha jejíž název je v rozkazovacím způsobu. Obešla mě husina. Připomnělo mi to povinnou četbu ve škole. Ale na druhou stranu mám ráda výzvy. Za zkusení to stojí....
Jana Šenbergerová
4.1.2019 20:38
Tak jsem tam na chvíli strčila nos a na hodinu se tam ztratila. Zjistila jsem, že se mohu zúčastnit, i když to tak na první pohled nevypadalo. Dík.
Hana Rypáčková
4.1.2019 19:37
Já čtu strašně, mám to jako jídlo...Ale tohle vůbec neznám , i když stránky ano...
Marie Doušová
4.1.2019 17:33
Nejraději si sama vybírám, co chci číst a na co mám zrovna náladu , nebo co zrovna nového najdu v knihovně.Jsem velká čtenářka každý měsíc přečtu nejméně 4 až 5 knih. Když nemohu usnout ,tak čtu.
Jana Šenbergerová
4.1.2019 14:24
Nepochybně velmi zajímavá akce. Přečtu mnohem víc knih, ale nikdy jsem neuměla číst na povel a málokdy čtu doporučené knihy. Dávám přednost těm, které si najdou mě. Většinou to nebývá beletrie. I tak, Danuško, dík. Připomněla jsi mi, že už jsem se dlouho do Databáze knih nepodívala, přestože jsem přihlášená.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA